Hej alla fina människor! Hur mår ni??
I fredags så hände det väldigt tråkig sak... det var terrordåd i Stockholm... fy fan asså! Hur fan kan man Göra sånt?!
😰😰😰😰😰i fredags så hade jag även svårt att kissa efter operation.. försökte i flera timmar men det gick verkligen inte :(

På kvällen fick jag åka till akuten....

Min blåsa var enormt full, hade akuta magsmärtor och kunde knappt andas eller röra mig..

När vi kom fram till akuten så kollapsade jag..
Dom bar upp mig på en sjukhussäng och drog in mig i olika rum väldigt fort...
😰😰😰😰 det kändes som jag skulle dö när som helst.

Och dom sa att jag säkert dött om jag inte åkte in när jag åkte in.... om det hade gott några minuter till hade det varit kört för min del..

Skulle åkt in till akuten tidigare men kunde inte pga terrordåden...
😰😰😰😰

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Igår så opererades jag. Dom
tog vävnads prov på min slemhinna för dom hittade något avvikande och då skulle dom ta prov. Nu misstänker dom att jag har en inflammation eller en sjukdom i min urinblåsa men vi får se vad dom säger. Får svar om några veckor. Är lite nervös.
Kom till sjukhuset kl 08:15 och kom hem 21:20. Operationen började runt 09 tiden. Vaknade 10:35 På uppvaktnings avdelningen. Jag var sjukt förvirrad när jag vaknade. Jag vaknade och somnade verkligen hela tiden.. sen när jag legat ett tag på uppvaktningen så tog dom upp mig till ett rum. När jag reste mig upp från sängen så var jag jätte vinglig så en läkare fick hjälpa mig. Ramlade nästan omkull.
Hon BA: oj oj oj.. går det bra? Jag nickade och sa mm. Sen fick jag byta skjorta eftersom jag hade haft den andra på operationen. Sen la jag mig ner och jag somnade direkt. Det var en läkare som va inne och kollade till mig flera gånger... vaknade 3 gånger när hon stängde dörren till mitt rum.
Sen såg jag att hon lämnat 2 tabletter och ett glas äpple dricka. Jag somnade naturligtvis om. Sen när jag höll på att somna ännu en gång så kom det in 2 läkare och frågade hur jag mådde. Och om jag var hungrig. Jag svarade ja sen frågade dom vad jag ville äta. Jag visste inte vad som fanns så dom fick säga vad jag ville ha så jag tog pannkakor med glass. Det var super gott! Och så mätte dom min urinblåsa flera gånger så jag inte skulle bli full med urin.
Hade verkligen jätte svårt att kissa. Det har jag fortfarande. Men fått morfin tabletter igår och så ska jag ta 2 idag.
Det ringde en läkare för en timme sen ungefär och hon sa att jag fortfarande har svårt att kissa i eftermiddag så ska jag in på akuten så jag kan få hjälp att få ut det.
Kommer säkert ha svårt att få ut allt men ska ge det några timmar och se.

Jag hade på riktigt världens finaste underbaraste gulligaste läkare igår. Alla va jättesnälla mot mig. Dom höll mig lugn på ett bra sätt och tog verkligen hand om mig.

Nu tänker jag vila en stund.

Kram på er

Likes

Comments

Hej bloggen.. hur mår ni?
Jag mår inte jätte bra direkt för denna vecka är nog fan den jobbigaste veckan på länge.
😰😰😰😰
Ska snart ner till tvättstugan och tvätta lite.. efter jag tvättat ska jag ta det lugnt i typ 2 timmar och sen åka till psykologen. Ikväll ska jag till vårcentralen. Efter vårcentralen ska jag förbereda mig inför operationen imorgon..

Imorgon ska jag då opereras. Jag e rätt nervös men vet att det kommer bli bra och gå bra :)


Hoppas Alla får en bra dag

Likes

Comments

Jaha! Idag fyller man år igen :) känns helt okej att va 20 år! Har fått många gulliga grattis meddelanden! Tack alla för gratulationerna!
Idag har jag mest sovit eftersom jag haft väldigt ont i magen sen i lördags natt.
Nu har jag varit ute en stund, är på väg hem nu.
Ska umgås lite med min älskade make.

Kram på er

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla! Hur mår ni?
Jag mår inte bra iaf.. har ont i magen och mår illa.. känner mig både varm och kall och har ingen aptit..

Idag är det sista dagen jag är 19.
Känns både bra och dåligt att fylla 20 imorgon.

Det bästa men att fylla år igen det är att jag har nya planer och sånt som jag skrev i förra inlägger (har jag för mig iaf). Sen ska jag försöka göra saker jag inte hunnit förut.

Hoppas jag mår bättre till imorgon för då ska jag träffa min fina underbara mamma och om jag har tur får jag träffa min lillasyster oxå.. :)

Men beror på hur jag mår..

Hoppas alla har haft en bra dag och att kvällen blir bra

Likes

Comments

Hej på er alla! Idag är det den första april.
Varje år när det är första april så tycker jag att dagen går riktigt långsamt. Men idag gick dagen väldigt fort. Klockan var liksom 13:00 nyss känns det som.
När det är 1a april så är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år. :) ser fram emot att fylla år. Har planer till födelsedagen året efter. Får se om jag lyckas med mina planer och mina mål. Men det tror jag att jag kommer klara av. :)

Förresten... har ni blivit lurade idag??

Jag har blivit lurad 1 gång idag.

Likes

Comments