Sista bilden på bordet är inte helt bra. Men bordet och stolarna va ett projekt jag startade för jag va så förbannat trött åå det fula vi hade.
Innan så var det ek bord, med fyra stolar i ek. Och fyra svarta stolar.
Jag köpte penslar och färg och började måla. Blev helt kär i slut resultatet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hittade faktiskt det vi letade efter idag, jag och Isabelle.
Hon fick välja mellan tre olika mössor, och jag valde jacka. jätte fina =}

Hade också ett möte med min chef idag, så som vanligt kom min super kompis över och passade Isabelle medans jag va iväg.
Mötet gick mycket bättre än vad jag kunde föreställt mig. Nu återstår det bara att hoppas att det blir som jag vill.

väl på jobbet träffade jag på en kollega som fått problem med en passagerare som skickar sexuella sms till henne, på något sätt har denna man fått tag i hennes nummer trots att det är ett hemligt nummer.
Så nu är allt polisanmält, men vi är flera på jobbet som håller på med eget detektivarbete för att få fram vem det är.
jag har ju varit med om samma sak, men jag har vetat vilka dom personerna varit, Och dom finns/fanns på jobbet. En utav dom har fått sparken, tack gode.

Likes

Comments

idag kör vi på VAB.
Lilla Isabelle har feber, av nån anledning började det bara sådär jätte snabbt igår kväll.
Hon är lagom glad idag, eller inte ;)
Hon ville inte med och lämna dom andra barnen på skola/dagis, men hon ville inte vara hemma själv heller, så tillslut gav hon sig och gick ut till bilen, en liten triumf för mig :)

nu ska jag och Isabelle in och köpa ny mössa till henne, då hennes är totalt värdelös och åker av huvudet hela tiden. den är för liten och jag får damp.
tänkte även passa på att kolla efter nån bra jacka, dunjacka är inte direkt det bästa nu när det börjar varmt ute.

Det är dyrt med barn ;)

Likes

Comments

Nu kör vi igång bloggen igen efter ett långt upphåll.

Såhär är det, Jag har mått ganska så dåligt ett tag vilket har lett till att jag knappt orkat med mig själv.​ Men nu börjar allt bli bättre, Jag försöker stressa mindre, vilket är mitt största problem.

Nu är det vardag igen, Liam bor hos mig och Johan på heltid nu. vilket funkar klockrent, Han är lycklig, bråkar mindre, har mer energi och känner sig tryggare. Och det märks på honom. När vi började prata om att han skulle flytta till oss på heltid så var detta bara något man hoppades på, Men att det i verkligheten skulle bli såhär bra, säger det vilken LYCKA!

Strax efter jul så hade Johan ett ganska stort bråk, eller tjas kanske man ska säga, med sin pappa, Varför dom blev osams va för att Johan ex hör av sig till honom och beklagar sig över hur värdelös/elak och dum Johan är hela tiden. Nu senast var det för att Johan inte tänkte byta veckor (2015 var det 53 veckor) och då hade hon snöat in sig på jämna/ojämna veckor istället för vannan vecka som dom flesta andra. Så hon hade tydligen planerat hela sitt schema fel och bla bla bla. Hur svårt ska det va?!? VARANNAN VECKA! 

Iaf, pga henne pratade inte johan och hans pappa på ca 2 1/2 månad, jag förstår verkligen inte hennes behov av att klanka ner och klaga på honom hela tiden, Vad får hon ut av det? Det värsta i detta som jag tycker, det är att jag och Johan är ganska säkra på att hon pratar skit om honom framför dottern, Och det är bland det värsta man kan göra. Det gör inte jag trots min historia med mitt ex.

Det va lite snabbt vad som hänt sen sist egentligen, Jag försöker få johan till att säga/göra vissa saker för att han och exet ska ha en hyfsad kontakt. För i slutändan är det bara isabelle som lider utav deras ständiga tjafs och bråk. Det verkar ha fungerat lite grann, det är inte bara eld och lågor som kommer från hennes håll längre.


Man ska alltid komma ihåg att den man har barn med är någon du brukade älska.Likes

Comments

Alla människor har ett förflutet, en nutid och en framtid.
Baserat på vad jag har i mitt bagage har jag bestämt mig för att aldrig låta nån annan bestämma över hur jag ska vara tycka och tänka.
Det spelar ingen roll hur du gör så kommer någon alltid tycka att det är fel.
Det värsta man kan göra mot sig själv är att tillåta sig att leva under någon annans totala kontroll, jag har varit där, slagit mig fri och tänker aldrig mer fastna i något liknande.
Det är en tuff väg upp från vad som verkar vara det mörkaste hål fyllt av självförakt. Tro på dig själv, att du klarar allt, om inte för ens egna skull måste man tänka på alla som älskar en på riktigt, precis så som du är eller snarare som du var.
Det kommer vara värt det i slutändan.

Likes

Comments

Hemma andra dagen nu med halv sjuka barn, med halv sjuka menar jag att dom kanske är sjuka fast inte eller jo det är dom.
Dom är för hängiga för att vara på dagis men nästan för pigga för att vara hemma.

När man är hemma får man mycket tid till att tänka,
inte alltid det bästa för mig då mina tankar gärna snurrar iväg ordentligt.
Men men.

I första inlägget skrev jag att det finns en person som följer alla steg jag tar på internet. Det är en person på mitt jobb som bevisligen inte kan behärska sig. eller hur man nu vill kalla det.
Denna person har skapat falska konton på Facebook, inte bara ett utan jag har hittat tre falska konton. Och på ett utav dessa konton snodde han bilder på mig till profilbild.
Iaf så har denna person skapat som en familj på Facebook som liknar min, helt sjukt då jag aldrig pratat med den äckliga människa.
Så för tillfället känns det sisådär att gå till jobbet när man vet att man ser honom i princip dagligen. usch.

Imorgon ska jag tillbaka halvdag, får se hur det slutar.

Likes

Comments

Vi börjar med en snabb presentation.

Jag heter Emma, bor med min sambo mina två barn, och även hans två barn, i ett hus i stockholms skärgård.

Jag jobbar som busschaufför, jag vet inte direkt det mest exklusiva, men ett jobb och man får ändå bra betalt. Jag träffade min sambo i slutet på 2012, i november för att vara exakt. I början på 2013 så började vi prata mer och mer med varann och då fick jag även reda på att han precis fått barn och hade en tjej, Han hade ett stabilt liv med allt på det torra medans jag levde galet singel liv varannan vecka då jag inte hade mina barn hemma.

En helg i mars jobbade vi tillsammans, han va då min arbetsledsare kan vi säga, den dagen snodde han även mitt nummer från systemet, sen började han smsa,

Jag visste hela tiden att han hade sin familj, Men jag valde ändå att svara, förtsätta skriva och såklart flörta en hel del, Jag tyckte ju att han va så jävla snygg. Är man ensam uppskattar man all uppmärksamhet, iaf jag.

Efter första gången när vi hade klätt av oss så hade jag extremt dåligt samvete, Han hade ju tjej och nyfödd hemma. Och här va jag, En billig slampa som inte hade några problem med att sära på benen, just då iaf. Han sa hela tiden att det är helt döt mellan dom och dom gillar inte ens varandra längre osv osv, det trodde ju jag på och vi drog på en kryssning.

Jag va upp över öronen kär i denna man. Jag som va lyckligt singel kollade inte ens på nån annan längre, och jag brukar inte ha några problem med att hitta karlar om jag vill ha. Inte då. Hemma sa han alltid att han jobbade över, va på kryssning med jobbet osv osv, mycket med att han va på jobbet. Och hon fattade ingenting, Vilket jag själv tycker är jätte märkligt.

Sen rätt var det va en sommardag så bara försvann han!

Inget sms, inget svar om jag skrev nåt, han fanns inte ens på jobbet längre. Helt borta och inte ens ett litet tecken på att han levde, bara total tystnad. i en hel månad.

Jag va helt förstörd. Kände mig totalt lurad och då förstod jag ju att jag bara varit en madrass för honom ett tag då han inte fick nånting hemma, En madrass, hemsk att komma till den insikten om sig själv.

Lika snabbt som han försvan kom han tillbaka, jag tror att jag skrev till honom att hämta några saker han hade kvar hemma hos mig. Vi pratade sen va allt tillbaka, alla mina känslor för denna man va tillbaka som vanligt, Och vi fortsatte vår lilla romans.

I slutet av sommaren så sa jag till honom att det är dags att välja, mig eller henne, och han sa då till henne att det funkar inte längre. han valde MIG framför tryggheten med det han hade hemma, Men eftersom att hans ex verkar vara en extremt komplicerad människa så flyttade hon inte tillbaka till sin lägenhet försen i November. Hon hade hela tiden haft sin lägenhet som hennes kusin hyrt av henne.


Jag kan dela upp detta i flera olika delar så det inte blir väldens längsta noveller varje gång, Så nu får del ett vara över, så skriver jag resten senare :)

Likes

Comments

Nu börjar jag om.
det finns en person som följer alla mina steg och även försöker kopiera mitt liv.

Theotherwoman.
japp, kommer skriva en del av vad som hände, hur jag fick min sambo, hur jag själv släppte min moral och inledde ett förhållande med en upptagen man som dessutom hade en liten bebis hemma.
Jag gick från älskarinna till sambo.

Likes

Comments

Jag har bestämt att släppa allt skit och köra på det här. Jag älskar honom vill vara med honom. Tänker vara med honom. Kämpa för oss. 

Likes

Comments

Jag har bestämt att släppa allt skit och köra på det här. Jag älskar honom vill vara med honom. Tänker vara med honom. Kämpa för oss. 

Likes

Comments