Kalasfredag

Bästa dagen på tusen år känns det som!

Klev upp vid 8 och gick en promenad på 50 minuter med Theo, åkte iväg till Västomsundet och promenerade med Jax innan jag slängde in honom i bilen och körde iväg till Yttervik för kurs.

Vi går just nu en vardagslydnad/ trickkurs, första träffen var förra fredagen egentligen men den missade vi eftersom att jag skrev tenta i Luleå. Jättekul kurs i alla fall och helbra att den är på förmiddagen, 10.30-12.00 är en perfekt tid att ha fredagskurs tycker jag!

Hur som så inledde vi träffen under all kritik, nervös och stressad hund som inte gick att få kontakt med. En halvtimme in i kursen så lossnade det och innan tiden var slut så hade jag en bra känsla i kroppen ändå! Vi hann med ett gäng olika allmänlydnadsövningar innan vi gick över på trickdelen. Nu har jag två veckor på mig att lära honom krypa, rulla, sitta vackert, hålla apporten, gå slalom och balansera på pallen. Det går nog fint, vi får ligga i lite bara!

Var hemma igen vid 13 och halv två så kom Viktoria förbi med hennes två finska lapphundar Arpii och Jarii (hur snygga?!!) och vi bestämde oss för att ta en ordentlig skogspromenad. Strålande sol med lagom lufttemperatur, hur härligt som helst. Finns inget som gör mig gladare än att se glada hundar, dom har verkligen blivit bra kompisar dom här grabbarna.

En fredag som verkligen fyllt på alla mina energidepåer! Nu är jag laddad och ska helt klart orka med en vecka med plugg igen. Nu är slutet nära, på fredag skriver jag min sista tentamen och på lördag tar jag examen! Helt jäkla sjukt.

Gillar

Kommentarer