ATT INTE HA FILTER..

Allright, jag har inget filter what so ever men bryr jag mig? Nope

Tycker jag något så säger jag det rakt ut tex om du har massa jävla filter på varje bild och man ser sedan dig irl så va beredd på att jag kommer säga VAD jag tycker och nej är man så satans osäker tycker jag man ska ta sig en titt i spegeln och FIXA det man tycker är fult istället för att låsas med en massa filter 🙄

Tatueringar, har en del men jag hatar dom som syns den enda jag är nöjd med och inte ångrar är den ingen annan ser mer än jag själv och min partner.

Jag har varit jävligt elak mot en liten 18åring som i sin tur inte berättat för sin morsa att jag bett om ursäkt vilket jag fått skit för, sure thing men alltså..

Jag har inget filter när det kommer till hur folk ser ut.. IBLAND kan jag va tyst men inte alltid lixom snälla som det jag skrev längre upp GNÄLL FÖE FAN INTE OM DU ÄR TJOCK ELLER TYCKER DU ÄR FUL, gör något åt det istället för att gnälla över internet för att folk ska tycka synd om dig, bara patetiskt..

Tycker att folk som är 30 plus är nasty as hell när de trånar efter 16,18 åringar that’s just freakin wrong and nasty as hell 🤢


/ E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229