Vecka 37 (36+0 till 36+6)

17 januari - 23 januari 2020

lILLA MOLLY-BUS

Troligen har lilltjejen nu sjuknkit ner ytterligare i bäckenet och är i så fall "fixerad" som det brukar kallas.

Hon tränar sina lungor för fulla muggar genom att dra fostervatten in och ut. Hon fortsätter också hårdträna sin sugförmåga genom att suga på sina fingrar och hon har nu lagt på sig så mycket fettvävnad att hon fått små veck och gropar i lår, knäveck och armar.

MAMMAN

Den här veckan inleddes med en mycket speciell helg ♥
I fredags efter jobbet åkte jag tåget hem till mamma och pappa. Även moster gjorde oss sällskap från Sthlm senare under kvällen.

I lördags skulle jag ha middag med mina scrapbooking-vänner - trodde jag! Istället överraskades jag med en babyshower ♥ Så himla roligt! Vänner och närmsta familj fanns på plats och det va verkligen hur kul som helst. Jag blev helt chockad och rentav stum av överraskningen; fattade ingenting! Det tog långt inpå kvällen innan jag egentligen förstod att jag blivit totalt grundlurad :)

I söndags mötte jag upp en annan vän som är fotograf och har nu fått gravidmagen förevigad ♥ Kände att den här typen av boost va behövlig nu den här perioden när man kanske inte direkt känner sig speciellt fin, utan mest otymplig, tjock och allmänt i vägen... Har fått se ett par smakprov men ser fram emot att få hela serien med bilder vi tog :)

I övrigt då?
Foglossningen har faktiskt varit rätt så hanterbar denna vecka, inte alls så märkbar som tidigare. Halsbrännan däremot fortsätter att härja mest hela tiden - trots medicin! Inte kul alls.
Och promenader är inte heller så kul då andningen är enormt tung just nu. Har ju av förklarliga skäl inte alls samma lungkapacitet och blir lätt hostig då jag inte kan ta ordentligt djupa andetag. Men men, inte många veckor kvar nu...

Gillar

Kommentarer

LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Kul att föreviga magen med en riktig fotografering! Det är något som jag också verkligen skulle vilja göra. Bjuder du på nån bild ifrån fotograferingen i kommande inlägg? 😍😍
nouw.com/lindamarieottosson
theoakleaves
theoakleaves,
Ja det kändes verkligen så kul efteråt att ha gjort det. Ett roligt minne 😊 Boosten jag fick av att se bilderna innan de redigerats - oslagbart för jag känner mig långt ifrån fin dessa dagar...
Absolut, kommer dela med mig av bilder när jag fått hem hela serien. Har en första bild på Instagram redan 😉
nouw.com/theoakleaves
Bebisbloggen
Bebisbloggen,
Kanske blir en liten med mycket hår då 😍
nouw.com/bebisbloggen
theoakleaves
theoakleaves,
Ja kanske det ☺️
nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229