Testdrinkar

gin & tonic

Fredrik älskar GT. Det är det enda han beställer om vi är ute och äter. Och extra fint är det om han kan få den gjord på Hendricks. Därför va det så kul när han fyllde nu i december när han faktiskt fick sin egna flaska med Hendricks av sin ena syster.

I torsdags när vi va på affären - vår lokala lilla Ica-handlare här på Norrstrand - stannade vi till på läskavdelningen och såg att de hade två hyllor med bara en massa olika tonics. Naturella av olika märken men också smaksatta. Så där bunkrade vi upp lite inför nyår.
De hade även non-alcohol gin från Ceder's - ett svenskt/sydafrikanskt påfund. Även den fanns i tre olika toner och vi köpte faktiskt en flaska av den "klassiska".

På kvällen va vi såklart tvungna att testa - och gör man GT på Hendricks så ska det såklart vara med gurka och svartpeppar. Till detta tog vi den tonic som fanns med burk-toner. Vilken grej! Så gott!
Och perfekt att det finns ett alternativ även för mig som preggo. Jag läste dock efteråt av den alkoholfria ginen vi köpte rekommenderades att intas med citron och färsk rosmarin, så det får bli nästa grej att testa.
Funderar på att köpa de andra också då serveringsrekommendationerna på dessa lät spännande. De har en som heter Crisp som ska serveras med gurka och mynta och en Wild som ska serveras med grapefrukt och färsk basilika.

På nyår får vi besök av Fredriks ena syster och hennes sambo - han ska jobba på natten så det blir ju perfekt med alkoholfritt alternativ även till honom :)

Gillar

Kommentarer

emeliefinnstrom
emeliefinnstrom,
Den köpte Jag med men på systemet, superkul med ett alkoholfritt alternativ. Både jag och Andreas är gin drickande så den skall nog testas i morgon 😁
nouw.com/emeliefinnstrom
theoakleaves
theoakleaves,
Samma här 😀
ja men gör så, jag äldkar att testa nytt och det här blev en favorit. Och att det finns så bra tips på hur man bäst framhäver smakerna i den gillar jag oxå - då får man ut mesta möjliga ur drinken ☺️
nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229