Redo till max

Nu är vi klara

Det känns som jag säger var och varannan dag att "nu är vi klara och redo för lilltjejens ankomst" och så dyker det ändå upp något som ska lösas :) Men den här gången ÄR vi faktiskt klara - med alla de stora grejerna.

Mamma och pappa va här igår. Vi fick hjälp av pappa att sätta upp sänghimmeln ovanför spjälsängen i sovrummet. Blev så jäkla mysigt nu så jag vill fasiken sova där själv ;) Alla tavlor vi hade satt uppe åkte ner och istället ska det bli en liten "barnhörna" med en tavellist, kanske nån ljusslinga och speldosa osv. Får se vad som blir, först ska vi känna in det här och bar låta det vara tror vi.

Vrål-åket

Och med sidokorg

NXT90F

Och här har vi vagnen, den hämtade vi också när mamma och pappa va här :) Är sååå nöjda med vårt val. Hoppas även lilltjejen kommer trivas. Även babyskyddet hämtade vi så nu är alla de stora sakerna hemma.

Vagnen är naturligtvis redan bäddad (såklart!) och basen till babyskyddet ska vi montera idag i samband med att vi åker iväg och tvättar bilen tänkte vi.

Så det enda som är kvar att fixa nu innan vi är HELT klara med alla bebis-förberedelser det är lite småsaker (mest hygienartiklar) till min BB-väska och så ska det packas en väska för Fredrik också. Men känner jag honom rätt så kommer han kasta ihop sina saker i samband med att jag kläcker "du, nu är det dags att åka in!". Typ... ;)

Fy fan, kan inte tiden bara gå nu? Jag vill träffa lilltjejen. Vår lilla Molly-bus

33 dagar kvar till BF...

Gillar

Kommentarer

LivetsomL
LivetsomL,
Åh så mysigt ni har gjort! 🥰 Det är när sånna där stora saker faller på plats som man verkligen känner att det är nära!nouw.com/livetsoml
theoakleaves
theoakleaves,
Ja men verkligen, nu är det verkligen sååå nära 😀🥰nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Åh va mysigt hon kommer att få det! ❤️ Jättefin sänghimmel! Och vagnen också! nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229