Prepping

Förbereder för fullt

Idag ägnar jag dagen helhjärtat åt tvätt och städ. I morgon är det dags att återgå till jobbet efter nästan 3 veckors ledighet så jag vill ha "allt" klart här hemma och kunna ta det lugnt resten av veckan, på kvällarna efter jobbet.

Har även idag passat på att koka alla nappar och de två små flaskorna vi har till lilltjejen. Och så har jag påbörjat att packa BB-väskan, mestadels saker som ska med till bebisen, känner att det är lite svårt att redan packa ner saker som ska med till MIG då vissa saker är sådant jag använder i dagsläget. Men att jag ens börjat är ju ett första steg iaf :)
Shit alltså, kan inte fatta att förlossningen faktiskt börjar närma sig nu. Med stormsteg dessutom! Minns som om det va igår som vi plussade och samtidigt kände "äh, det är långt bort nu den dagen" men nu står vi snart där, med henne i vår famn :)

Vi började imorse kolla på Tjernobyl; den extremt hyllade serien på HBO. Har sett första avsnittet hittills och so far so good eller vad man brukar säga :) Vi ska fortsätta kolla ett eller två avsnitt även ikväll.
Och så vill jag se the Handmaids Tale. Men det tror jag får bli ett projekt sen när jag ska va hemma på heltid tror jag ;)

Gillar

Kommentarer

LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Vilka nappar kör du på som första nappar? Vi tänkte ta oss en sväng till Gekås Ullared framöver och bunkra upp med saker.
Kan verkligen rekommendera både Tjernobyl och Handmaid. Har sett allt och Handmaid ÄLSKAR jag! Man blir så fångad och så tagen av allt i den serien. Helt sjukt!
nouw.com/lindamarieottosson
theoakleaves
theoakleaves,
har lite olika märken faktiskt. Vissa har vi fått i såna boxar man kan hämta ut (MAM, Philips avent...) och de från BIBS (de helt runda) har jag köpt själv. Vet inte vilka som kommer användas, får se vilka tjejen föredrar, om hon tar napp över huvud taget, det vet man ju inte... 😊
nouw.com/theoakleaves
theoakleaves
theoakleaves,
Vi såg två avsnitt till igår faktiskt av tjernobyl, sååå bra! 😊
nouw.com/theoakleaves
LivetsomL
LivetsomL,
Visst är det mysigt att få pyssla lite och veta att snart är det en bebis här! Jag och sambon packade BB-väskan tillsammans under jul och det var såååå mysigt att få göra det tillsammans! 💕 Har med flit sparat en säsong av handmaids för att kunna se under föräldraledigheten, hoppas att jag kommer hinna se lite serier när hon väl är här! 🤞🏼
nouw.com/livetsoml
theoakleaves
theoakleaves,
Ja det är verkligen så mysigt att fixa och dona nu. förut har det också varit kul men samtidigt har det känts så avlägset på något vis, men nu är det verkligen "på riktigt!" ♥
nouw.com/theoakleaves
theoakleaves
theoakleaves,
Har också en förhoppning om att kunna plöja massor av TV när vår lilla tjeje kommit 😊
nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229