En efterlängtad helg

Så nära nu. Tiden tickar neråt snabbt

Att kunna lyssna på hennes hjärtslag hemma - guld!

Välkommen vecka 36

Idag gick vi in i vecka 36 - bara 35 dagar återstår mellan idag och BF. Helt sjukt ju! När vi stod där i juni och plussade på stickan, när vi insåg att den här lilla skitungen börjat gro i min mage, så kändes den här tiden så avlägsen, som en evighet bort. Men nu är vi här.

Veckans jobb är avklarat och det är nu helg. Ikväll när Fredrik tränat klart väntar en sväng framför TVn (alternativt lite brädspel) innan vi faktiskt kryper ner i sängen. Redan imorse pratade han om önskemålet att "trots att det är fredag kan vi väl lägga oss tidigt ikväll?" och jag va INTE sen med att tacka ja till den idén. Jag kommer med all säkerhet vara trött och sitta och gäspa från 21-tiden oavsett med tanke på att jag gick upp vid 05.30 imorse... Så inte mej emot att vi tar en tidig kväll.

Häromdag fick vi även hem vår UL-monitor så nu kan vi tillsammans ligga och lyssna på lilltjejens hjärtslag här hemma. Guld värt!

Och imorrn lördag ska vi ÄNTLIGEN åka till Babya och hämta vagnen och babyskyddet. Det är det sista som saknas här hemma av allt - sen är vi helt klara (förutom några smådetaljer i BB-väskorna då). Ser så mycket fram emot att få klä på vår lilla tjej och sätta henne i babyskyddet och ta med henne HEM. Hem från BB. När hon på riktigt är våran lilla familjemedlem lixom. En del av oss .
Och när vi sen kan bädda ner henne och ta promenader med vagnen. Så gulligt för när vi pratade om det igår kväll, att vi i helgen ska få hem vagnen, så sa Fredrik också just det - "jag längtar tills vi ska gå ut och ta promenader med vagnen" :)

Nej nu är det nog dags att börja med lite middag skulle jag tro. Magen kurrar allt litegrann och Fredrik borde komma hemåt vilken minut som helst.

Trevlig fredagskväll på er :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229