Årsresumé - Q4 2019

DAGS ATT SAMMANFATTA ÅRET

Det har blivit dags att sammanfatta året som gått. Året som har varit otroligt bra och året som jag trodde inte skulle gå att slå. Men nu står vi här, snart med vår lilla bebis hos oss och jag är övertygad om att vi har ett ÄNNU bättre år framför oss ♥

OKTOBER

Lilltjejen i magen började röra sig rejält varje dag - en framtida fighter minsann!? ;)
Jag va även på mamma-samtal hos BM - ett första rutinmässigt besök utan den blivande pappan för att ge mig som blivande mamma chansen att yttra mig om sådant som kanske kan vara känsligt, eller för att försäkra sig om att mamman lever i en bra relation kan man säga. Jag fick i samband med det besöket även höra lilltjejens hjärtslag för första gången ♥

Första skörden av mina odlingar - tomatbebisarna - mumsade vi i oss här hemma. Det va också den enda skörden jag fick prova för sen gick Jerry och smaskade i sig resten, den lille tomattjuven! ;)

I övrigt en månad som flöt på och bara försvann. En helg i Strängnäs hos Fredriks pappa hann vi med också - lite marknad och besök hos släktingar.

Vi bestämde oss för vagn och babyskydd, men väntade med beställningen då vi inte kände att det va sån panik. Men det va skönt att vi iaf bestämt oss.

Månaden avslutades med kalas här hemma för Jerry och Sigge som fyllde 2 år. De små valparna, som för alltid kommer vara valpar i mina ögon ♥

NOVEMBER

Allhelgona. Fredrik följde med mig till kyrkogården sent en kväll så att jag fick ställa ljus för de som inte längre finns med oss ♥

Graviditetens nedräkning nådde den magiska gränsen "100 dagar kvar" och vi gick ner på tvåsiffrigt. Börjar kännas så verkligt nu!
Jag började gå på vattenträning för gravida vilket har varit sååå skönt. Jobbigt absolut, men så skönt att få röra på sig utan att kroppen tar stryk i form av tyngd osv. En stund för mig själv helt enkelt. En timmes lugn och ro där jag kan stänga ute allt annat.

Jag, mamma, pappa och syrran åkte till Ullared för shopping och jag fick nog med mig det mesta hem inför lilltjejens ankomst. Två roliga, härliga dagar tillsammans med familjen men nog tog det på mina krafter att det va så intensivt.

Vi beställde vagn, babyskydd och fyndade lite annat på Black Friday - så nu är vi så redo vi kan bli inför februari och att vår dotter ska komma ut. Snälla låt det bli februari NU!

Eller, först - låt det bli jul ;)

DECEMBER

December inleddes med första advent. Mamma och pappa kom förbi på adventsfika och hjälpte oss få upp de nya gardinerna vi köpt.

Jag har även varit iväg på föräldraträffar under månaden - Fredrik har dessvärre inte kunnat följa med en endaste gång pga jobbet, men det har gått bra ändå (även om jag helst hade velat ha honom med).

Jag beställde och fick även hem min kalender för 2020. Jag älskar att planera och ha ordning och reda på saker så en kalender va ett måste för min del kände jag - och jag tillhör de som föredrar en fysisk kalender att skriva i och inte bara använda telefon/dator :)

Jag åkte till moster i Stockholm en helg och hälsade på. Mysiga dagar med god mat, fika och lite shopping :) Och helgen efter det va det dags för Fredrik födelsedag och jag fick ÄNTLIGEN ställa upp granen och klä den inför jul!

Julen närmade sig med stormsteg, boendet för min del tog en riktig fart och jag storstädade en del här hemma, tvättade igenom alla barnkläder, och sen firade vi jul i dagarna tre.

Nu är nyår här, ikväll väntar middag med Fredrik sena syster och hennes sambo och imorrn - första dagen på det nya året - då ska ALLA julsaker bort och vi ska börja förbereda för vår lilla tjej. Idag - på årets sista dag - är det 45 dagar kvar till BF och det är max 52 dagar kvar tills vi får träffa henne på riktigt!

STORT TACK

Ett hjärtligt tack vill jag ge er alla, er läsare som kikar in här, kommenterar och lämnar lite spår efter er :) Hoppas att ni haft ett minst lika bra år som jag känner att jag haft och att ni får ett suveränt fint 2020.

Jag ser fram emot det nya året med spänning, förväntan, glädje och lite rädsla för vad som komma skall - men mest av allt lycka och kärlek! Jag är så glad och tacksam för vad livet gett mig hittills och vad som väntar framåt för vår del.

2020 - livets bästa år.
Året då vi blir föräldrar :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229