Header

Dagene kommer og dagene går

God dag fine deg! <33


3 måneder siden sist ja, hva skjedde med "et innlegg hver dag", ha ha? Jo, jeg vet, skolen skjedde. Det er så mye jobb og slit nå den siste delen av tiende klasse, at det dreper meg innvendig. Jeg er så lei av skole nå, at jeg gruer meg til videregående. Så det at jeg ikke har skrevet hær på en stund, er rett og slett bare å beklage.

De siste månedene har vell gått i skolen venner og litt trening hær og der. Jeg har startet på et treningssenter nå, så framgangen og styrken min er på god vei framover.

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om uken min etter 17. Mai. :) Vi kom jo opp i skriftlig eksamen på onsdag denne uken, vi kom opp i Norsk. Jeg ville jo selvfølgelig ikke komme opp i Norsk, fordi det er mitt dårligste fag (av Matte, Norsk og Engelsk). Men det gjorde vi jo. Det tok meg noen dager å vende meg til tanken, men nå når jeg har gjort det, er jeg ikke noe spesielt lei meg, eller engstelig lenger. Jeg vet at det kommer til å gå fint :)

På torsdag etter skolen var jeg, og mine fire andre beste venninner ute på photoshoot. Det var veldig kjekt! Selv om noen måtte gå litt tidlig fikk vi tatt en del bilder. Og å ta bilder er alltid gøy ;) (legger noen av bildene under innlegget). Etter photoshooten, gikk tre av oss og filmet til en kortfilm vi holder på å lage i Kunst og Håndverk. Vi lager en skrekk komedie, men egentlig er det vel mest komedie. He he. Egentlig er bare to av oss med på den filmgruppen, men vi er evig takknemlig for hjelpen vi fikk. Vi hadde virkelig ikke klart det uten henne.

I går vasket jeg hele huset for å tjene litt penger, og senere på kvelden gikk jeg å trente med en veninne. I dag skal jeg i selskap, så jeg må nok gå å stelle meg. Kan legge ut noen bilder der ifra om det blir tatt noen.

disse jentene er gull verdt <3


Men vi snakkes ;)

-M

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagene kommer og dagene går

God morgen søteste du!

Tar igjen for gårsdagens tomme logg... Du vil ikke tro hva som skjedde i friminuttet mitt i går... Jeg var i gymsalen og spilte basketball med en venninne for moro, og så startet guttene fra klassen (så barnslige som de er) å stjele ballen vår fra oss. Det var jo morsomt i begynnelsen, men når en av guttene trør på deg MED sko, da er det ikke like morsomt. Jeg har seriøst enda en helt lilla/blå tå. Så det anbefales virkelig ikke, Hehe.

Etter skolen hadde jeg en venninne på besøk hele ettermiddagen, og hadde ikke tid til å opne PC skjermen. Vi snakket om alt og ingenting, og skriblet ned noen "sang ideer" i skriveboka mens vi gjorde lekser. Etterpå lagde vi blomkål om brokkoli suppe fra bånn av, det var morsomt. Jeg kan legge til oppskriften og framgangsmåten en annen gang.


Når hun hadde gått tok det noen minutter før jeg var på vei til trening. Jeg trener 10 minutter (i bil) hjemmefra på mandagen, så jeg må prioritere litt tid der. Jeg hadde 2 timer med "medium hard trening", men med en lilla tå var det ikke like enkelt. Så kjørte jeg hjem.

Når jeg kom hjem startet jeg på en "28 days challenge" hvor jeg gjør forskjellige øvelser hver dag for å bygge opp alle musklene i kroppen. I dag var det armer, å kan tro de var litt av hvert, når du skal repetere tre ganger i alle fall.

Her er det jeg gjorde i dag:
Kanskje du også kan prøve den ut.

Q. Hva gjorde du i går?
Q. Hva trener du, gi meg gjerne tips til øvelser jeg kan prøve ut. Jeg gjør det med glede!

Skrives dere!

-M

Likes

Comments

Dagene kommer og dagene går

Hej igjen!


Nå er helgen snart slutt, og skolen starte for fullt igjen. I går fikk vi uavgjort under håndballkampen, men vi var fornøgde, i og med at det laget vi spilte mot ikke hadde tapt EN eneste kamp i løpet av hele sesongen, så vi spilte bra. Jeg fikk ingen mål, men jeg lagde en straffe, og den fikk vi mål på. :)

I dag var det fastelavens søndag/ bolle søndag om du vil. Jeg Ryddet rommet mitt mens mamma bakte boller, så når jeg var ferdig med rommet fikk jeg ferske boller som belønning. Jeg fikk også besøk av en veninne, hun hadde med brownie kake til meg, så vi koste oss med den i ettermiddag! Hun er virkelig den beste.

Helgen min har ikke vert så spennende, så jeg har egentlig ikke så mye å si. Men, nå er det bare en ting å gjøre før jeg legger meg, og uken starter. Klokken ni skal jeg nemlig se "Grees" på FEM. Så om du har tid, er vell det en fin slutt på helgen?

Håper du har hatt en fortryllende helg! Kommenter gjerne hva du gjorde i helgen!

​Så sees vi.

-M

Likes

Comments

Dagene kommer og dagene går

HEI PÅ DEG.

God morgen til deg der hjemme!

I går kveld satt jeg på rommet mitt i sengen og tok frikvelden helt ut. Jeg satt med mac´en på fanget, i en deilig nattkjole fra Cubus, og med dynen tett rundt meg, jeg hadde også en veninne på besøk. "Fredags godtet" lå også ved siden av oss.

Denne uken har vert som alle uker omtrent, med treninger hele uken, og andre "normale" dags hendelser. I dag skal jeg spille håndballkamp, jeg spiller håndball med jenter 18, og gleder meg veldig til kamp! Jeg skal også på valpekurs nå, derfor jeg er så tidlig oppe. Du skjønner, i tillegg til helt "nyoppusset" rom, så har familien fått en ny valp i hus. Han heter Polo, og er den søteste hunden i verden. :) Jeg kan legge ved et bilde under. Skriver til dere senere om hvordan det går. Ønsk meg lykke til!

Q. hva skal du i dag?

1.bilde = Polo <3 - 2. bilde = vår "fredagskos" <3

ha en fortryllende dag!

- M

Likes

Comments

from me to you <3

Hei igjen fine du!

Jeg hadde egentlig planer om å prøve å legge ut noe hver dag. Men siden livet mitt ikke ALLTID er like spennende, så tenkte jeg å skrive om mine vinterfavoritter innenfor kategorien "klær" i dette innlegget. Bare for å teste ut noe nytt.

Dette er noen av mine absolutte vinterfavoritter, hettegensere går det mye av for tiden, fordi det er så kaldt ute nå. Den vinrøde hettegenseren kjøpte jeg i starten av januar, genseren er 100% bomull og er egentlig veldig tynn. Men det som er så bra er: selv om genseren er tynn, så er den så myk og holder veldig godt på varmen når du fryser. Samme er det med den andre strikkegenseren (er "one size". Jeg vil si den er rundt en str. S). 

Selv om det ser litt rart ut at en poncho er en av mine favoritter, er det veldig praktisk. Når jeg har på meg denne, så kan jeg bare tulle den rundt meg som et teppe for å holde varmen, og det er deilig.


Kanskje du også vil ha en av dem? Klærne er gode å ha på seg, har bra kvalitet, og en nokså rimelig pris. Bare dobbelklikk på bildene for å komme inn på hjemmesiden, da får du se produktet og prisen.

(Jeg har brukt disse nettsidene og fikk utrolig velykket resultat, bare husk om du skal bestille noe mer, anbefaler jeg å lese "produkt kritikken". Bare for å være sikker på at du får det du vil ha. Jeg har bare hatt fine forsøk ;) ).

Q. Hva annet kan jeg skrive om? Du velger.

Siden jeg ikke la ut noe i går kan det være jeg legger ut noe sener i kveld også.

Ha en god dag videre. :)

- Meo

Likes

Comments

Dagene kommer og dagene går

HEI FINE DEG.

Dette er mitt aller første blogginnlegg på denne bloggen. Mitt navn er Meo. Eller... egentlig er mitt ekte navn Maria. men Meo er et kallenavn som jeg ble gitt av mine kjære veninner, og det vil jeg holde meg til. Det er derfor bloggen heter "thenewmeo" isteden for "thenewme". Grunnen til at jeg laget en ny blogg er egentlig ganske enkel. Jeg håper at på slutten av livet mitt så kan jeg si til meg selv: "jeg gav aldri opp". Derfor har jeg bestemt meg for å prøve enda en gang. 

Jeg vil starte forfra og få slutt på dramaet, alle må bli lei en gang ikke sant?

Jeg har aldri vert flik på å oppdatere bloggen, og det er nok en av grunnene til at jeg har hatt så mange. På alle de andre var jeg elendig på å skrive ofte osv. men som sagt håper jeg det går bedre med denne. Problemet er: om du ikke teller med heldags prøvene på skolen, har jeg ingen fantasi.

Så for at du skal kunne hjelpe meg en liten del på vegen, så hadde jag blitt utrolig glad om du ville kommentert hva du vil vite om meg og hverdagen min. Men også om annet du vil jeg skal skrive/ gjøre på bloggen. Jeg kan gi tips om det meste, for i mitt kortvarige liv (hehe) har jeg opplevd ganske mye, så kanskje noen av mine "erfaringer i livet" kan gi dere akkurat de tipsene dere trenger? Det kan bli intressant å se. 

Det er jo du som ska lese, så hjelp meg. Jeg lager en del mat, og trener en god del, både egentrening og enkelte sporter, kanske dere vil ha oppskrifter eller tips? Uansett, du bestemmer.

Gleder meg til å høre forslagene dine/ deres. Låver å få svart på/ gjort alt dere ønsker, det får bli mitt lille "oppdrag". Godnatt alle sammen.

- M

Likes

Comments