Julen har stått för dörren och jag arbetade dagen innan jul. Dock så blev jag sjuk och fick grymt ont i alla lederna när jag var på jobbet men jag stod ut. När jag kom hem så upptäckte jag att jag hade 40 graders feber och influensan bröt ut. Så julafton blev inte så rolig för min del. På julen så tänkte jag väldigt mycket på min älskade mamma hon som är i himmelen och tittar ner på mig. Vad jag saknar henne. Hon var en av mina absolut bästa människorna som fanns på denna jord. Hon såg alltid till att alla hade det bra även om hon mådde dåligt. Hon var en riktig kämpe in i det sista ❤. Snart är det ett nytt år med nya möjligheter och jag ser verkligen fram emot det. Det känna fortfarande väldigt tomt utan mamma som inte ringer eller smsar till en på högtider eller nu snart när jag fyller år. Men jag vet att hon alltid finns där uppe och hon är min egna ängel❤.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Axel jävel gå och dö.. eller gör inte det för jag behöver ha kvar dig. Har fortfarande en fruktansvärd smärta i axeln sen olyckan på jobbet. Var till läkaren igår som gav mig en spruta med kortison och då känns de som att de bara blev värre. Det gör fruktansvärt ont. Såklart var de ju höger axel också jag som är högerhänt. MEN med lite tur så går se väl över med tiden. Blev iallafall fortsatt sjukskriven ett tag till.

Likes

Comments

Saknaden efter mamma är enormt stor❤. Det finns inte en enda dag som jag inte tänker på henne och alla underbara pratstunder som vi hade❤. Dom kommer jag alltid att bevara i mitt hjärta❤. Älskade mamma du är så saknad❤❤❤. Igår var jag och mannen i mitt liv och skrev äktenskapsförord. Så nu är det planera bröllop som gäller. Som jag längtar tills jag får vara hans fru på riktigt 😍😘❤.

Likes

Comments

Idag är det tre veckor sedan vi fick veta att du har lämnat oss. Lämnat oss i STOR sorg och saknad❤. Jag trodde verkligen att jag var stark, men helt ärligt är jag nog inte så stark som du hade velat att jag skulle vara. Idag var en av de ABSOLUT jobbigaste dagarna i mitt liv. Jag och brorsan skulle rensa bland dina saker. Det brast rejält för mig. Jag vet att du har de bra där uppe hos momma och moffa, och att de tar väl hand om dig men du saknas oss här nere. Jag saknar att prata med dig i timtal varje dag, höra din röst, hur du uppmuntrade mig när jag berättade saker om barnen och vad jag skulle göra när de blev mobbad. Jag saknar att höra ditt skratt när jag sa att jag höll på att skita ner mig när jag cyklade på väg till bussen för att ta den till jobbet när jag hörde nöff, nöff från skogen. Jag saknar den mor och dotter relation vi hade på slutet. Jag SAKNAR dig❤. På fredag ska vi ses igen. Jag ska ta ett sista farväl av dig innan begravningen. Jag och brorsan har hittat en otroligt fin sten till dig och hans sambo hittade fina kläder som vi har köpt som du ska få ha på dig.

Jag saknar dig ❤❤❤

Likes

Comments

Igår var det min födelsedag. Min älskade man gav mig en gudomligt god tårta på sängen, det blev paket öppning där jag fick en handväska som jag hade önskat mig plus ett fint halsband som jag också hade önskat mig. Han kan han min man❤️. Idag så kommer mina andra två pojkar hem så idag blir de mer kalas och god mat. Längtar redan tills dem kommer hit ❤️

Likes

Comments

I måndags började min nya kurs som handlar om hälsan och hur man kan påverka sin egna hälsa. Riktigt spännande. Min dator börjar dessvärre att haverera och det är mindre spännande då jag verkligen behöver den i skolan till mina skoluppgifter.

Igår var vi och firade sambons syster son som fyllde år. Vi blev bjuden på super god mat och gott fika. Riktigt gott var det 😊

Likes

Comments

Tänkte följa med den mellersta pojken till skolan idag för att vara en stötte pelare då han har de lite kämpigt just nu. Vår kämpe❤️. Men då har skolan sen förra veckan infört de att man måste gå till expeditionen för att ansöka om man får vara närvarande på en eller flera lektioner. De är ju bra på sitt vis för då kan inte vem som helst bara vara med. Drygt då jag inte visste om de på en gång och ingen sa något förrän lektionen skulle börja. Det är snor kallt ute ( men jag är frusen jämnt så jag fryser bara om de blåser till lite grann.) idag ska jag roa mig med att gå till tandläkaren. Jippi jag ska laga ett hål och är tandläkar rädd. Spännande.

Likes

Comments

Hej folket!
Av diverse anledningar har jag raderat min gamla blogg och startade i stället denna.

I den här bloggen får ni följa med mig i mitt liv som vårdbiträde, min utbildning till undersköterska och det bästa av allt min familj som jag älskar MEST av allt❤️❤️❤️

Då kör vi. För er som inte känner mig så lämnade jag mitt gamla liv och hemstad bakom mig och följde i kärlekensspår och flyttade ihop med mannen i mitt liv❤️. Fick jobb som vårdbiträde och kom in på skolan. Helt underbart. 😊. Idag är jag en lycklig kvinna som har allt man kan önska sig. En man som älskar en, friska barn, jobb, pluggar till undersköterska på deltid och försöker även med att ta det där berömda körkortet som de sägs är bra att ha😝.
Detta var allt från nu.

Likes

Comments