Header

BASKER: Untitled

KAPPA: Topshop

VÄSKA: Fjällräven Kånken

BYXOR: Indiska

STRUMPOR: More Than Dope

SKOR: Vans Old Skool

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så var på mitt första fansign i söndags... FÖR TOPPDOGG. Min fjärde favorit grupp när det kommer till koreanska grupper och herregud vad lycklig jag var att vi kom in.

Så i torsdags åkte vi ut och gud jag vet inte var (vi var utanför Seoul i alla fall) för att köpa albumen i en speciell butik där man kunde skriva upp sig för deras fansign. Ju mer off man är ju mindre risk är det att många handlar där och ju mer chans har man att bli dragen att få komma till fansignet. Sen i lördags kväll klockan 23:00 släppte dem listan, och vi stod med. Dog inombords.

Spenderade hela söndag förmiddag med att välja VILKA bilder de skulle signera och skrev olika frågor som jag ville de skulle svara på. Det låter som en ganska lätt grej men tror jag satt i 2-3h med bara detta för jag var så nervös också.

Från vänster; Sangdo, A-Tom, Hojoon, P-Goon, Hansol, Xero, Yano, Nakta & B-Joo

Väl på stället fansignet skulle vara blev jag ännu mer nervös. Vad skulle jag fråga eller säga till dem? Vad skulle jag göra om dem inte förstod mig och inte kunde förklara på engelska? Vi fick i alla fall dra lappar när vi hade "skrivit in oss" med ett nummer på som visade vilken ordning vi skulle hamna i. Jag fick nummer 10, Hanna 7 och Mallory 61. Jag och Hanna hamnade alltså på första raden. Efter en dels väntan kom till slut hela ToppDogg gänget ut och satte sig på scenen.

Från vänster; Hansol, Hojoon, Sangdo, Nakta, P-Goon, Yano, A-Tom, Xero & B-Joo

Efter en dels väntan var det min tur att gå och ställa mig i kön vid sidan av scenen. Det var inte fullsatt och alla nummer hade inte blivit tagna så tjejen mellan mig och Hanna bytade jag plats med så jag och Hanna hamnade bredvid varandra när vi väl var uppe på scenen. När det var min tur och gå upp så kände jag hur benen skakade för jag visste verkligen inte vad som skulle hända. Nu känner jag att nästa gång kommer jag vara lugnare för jag vet vad jag ska förvänta mig. Kanske till och med kan komma ihåg vad alla sa nästa gång. Nu är det lite dimmigt och lite blackout, haha.

Men i alla fall, satte mig ner framför HANSOL som satt längst ut. Han var jätte gullig och vi pratade lite om Sverige och han pratade om sina två svenska kompisar som han troligtvis skulle åka och hälsa på om någon månad. Signerade sin bild och skrev trevligt att träffas på koreanska. Han var såååå snäll och gullig mot en. Förklarade även att detta var mitt första fansign och han blev glad över att det var ToppDogg som var det första, tror jag bara svarade att jag älska ToppDogg på det.

Efter Hansol hamnade man framför HOJOON som såg riktigt bra ut i verkligheten. Minns knappt om vad jag pratade om med honom (minns knappt exakt vad eller med vem jag pratade om vad för var så nervös) men minns vi pratade lite om att jag var från Sverige. Han signerade sin bild och svarade på min fråga och av mig en high five vill jag minnas innan jag flyttade till Sangdo. Väl framför SANGDO minns jag inte så mycket heller. Han engelska var ganska dålig och frågade om jag hade ätit på koreanska. Han tog också ens händer och höll och tackade innan man flyttade till nästa som var NAKTA. Nakta var awkward och jag är awkward så blev en awkward kombination. Han signerade sin sida och besvarade min fråga. Han frågade även mig om vilken min favoritbild i fotoboken var och varför. Efter det var det ledaren, P-GOON, man hamnade framför. Hans engelska var också okej och han undrade om saker som var värda att se i Sverige. Han signerade sin bild och svarade på min fråga. Men här kom staff in och sa man inte fick ha post it med frågor på och tog P-Goon och Hansols, som var på samma uppslag, frågor.

Efter P-Goon var det mina 3 favoriter på rad och jag blev ännu nervösare. Nästa var YANO och herregud vilken fanservice jag fick. Frågade var jag var ifrån och sa jag var "pretty". Visste inte riktigt vad jag skulle svara på det så sa "you too" tillbaka men fick "no I'm not just saying this I really mean it". Försökte byta samtalsämne men minns verkligen inte vad vi pratade om. Han frågade vem min favoritmedlem var och jag svarade 'Xero' men han var min andra favorit. Då sa han att jag och Xero liknade varandra..? Han frågade om min ålder och signerade sin bild. Skrev "Thank you for coming" och "Pretty lady" och fick en massa hjärtögon. Vill minnas att jag fick en highfive eller att han tog i hand innan han frågade om jag skulle komma och se dem på MCountdown. Svarade "Ja" och fick ett "då ses vi där" tillbaka innan jag flyttade vidare.

Hade nu A-TOM framför mig. Såg också riktigt bra ut i verkligheten. Vi pratade lite om Sverige och hur länge jag skulle stanna i Korea. Han frågade om mitt blonda hår var mitt haha. Han frågade också om min ålder och jag svarade med min internationella så han trodde vi var lika gamla och fick en massa "친구" [chingu] (betyder kompis) och high fives tills jag rättade honom att jag var ett år äldre och fick "누나" [noona] (namn för en äldre tjej för en kille) som svar.. Han signerade och skrev "누나서네". Haha, så söt. Vände mig mot nästa vid bordet som gav ut ett högt "HIIII". Satt nu alltså framför XERO. Min favorit. Han gav också väldigt bra fanservice. När han såg post it lappen med mitt namn på boken uttalade han det så konstigt att till och med A-Tom skrattade. Efter att ha lärt honom hur man uttalade det svåra namnet Linnea sa han jag var söt och signerade sin bild och skrev mitt namn med ett hjärta (😍). Han ignorerade mina lappar med namn om vilken bild jag ville de skulle signa och han öppna bara boken, en bild på honom dock upp och signerade den. Han inte stoppa honom. Vi pratade om att min koreanska var dålig, att jag var svensk satt och sa "pretty pretty" och frågade om min ålder. Vi är lika gamla så blev "친구" här med och vi gjorde massa handslag, fistbumps och high fives. Mer minns jag inte för han såg för bra ut för att kunna koncentrera sig.

B-JOO var efter Xero och man satt nu framför den sista gruppmedlemmen. Han var också allmänt gullig mot en med sin ganska dåliga engelska. Han signerade sin bild och vi pratade lite kort om något jag inte minns. Han frågade om min längd och tyckte jag var lång och svarade med att alla var långa i Sverige och han ville veta varför och hur. Vi pratade lite mer och innan jag skulle gå tog han mig i hand men vägrade släppa. Så satt han där och sa "You can go now" men vägrade släppa min hand. Detta gjorde han säkert i en halvminut innan han tackade och släppte taget. Kunde nu ta mig ner från scenen med mina ben som nu kändes som spagetti och sätta mig på min plats igen och gå igenom vad som nyss faktiskt hände.

Från vänster; Hansol, B-Joo, P-Goon, Xero, Yano, Hojoon, Sangdo, A-Tom & Nakta

Likes

Comments

Var och såg BTS igår!!! Det är gruppen som fick mig att börja lyssna på Kpop och även fast jag inte lyssnar på dem så mycket längre känns det otroligt att äntligen fått se dem LIVE. Det var deras 3rd Muster (Fan Meet) igår (och en idag) i Sky Dome här i Seoul. Det började 17:00 men var där redan vid 11:00 och mötte upp Hanna för att få tag på massa gratis saker. Finns massa fan accounts på Twitter som gör och delar ut photocards och andra saker till fans. Så jag köpte ingenting från den offical store utan lyckades bli nöjd med alla de gratis saker jag fick med mig hem!

Man fick inte ta bilder eller filma och några framför och bakom mig blev tillsagda och några åkte ut så kunde tyvärr inte ta så mycket mer än några få sneaky pics när de inte var och kollade runt oss.


Gratis sakerna jag lyckades få tag på. Kändes inte så mycket när man var där men när man kom hem och öppnade allt... Haha

De öppnade med One Day för att sedan köra en intervju. Efter det ett par låtar till för att sedan köra en tävling och sen avslutade dem med fler låtar.

Likes

Comments

Fick inbjudningsbiljetter till BigBangs utställning när jag handlade på 8 Seconds (eftersom de har kollektions samarbete med Bigbangs ledare G-Dragon). Jag älskar BigBang men deras utställningen kändes verkligen inte som något jag skulle vilja betala för. Det var ju ganska coola saker men verkligen inte något som jag hade betalat för. Köpte deras utställnings postcards och BIGBANG x KRUNK (T.O.P - Doom Dada edition). Lite onödigt men kunde inte låta bli, haha.

Stack sen till Hapjeong för att träffa några kompisar för dra ut för lite Halloween firande i Hongdae. En lyckad dag/natt om jag får säga det själv!

Så idag blir det att ta det lugnt och samla krafterna inför kommande skolvecka!

Likes

Comments

*Kommer uppdatera med lite äldre inlägg från att jag flyttat till Seoul eftersom jag inte haft tid till att uppdatera*

Såg Anderson Paak!!! I Seoul av alla ställen! Riktigt härlig med energi och publiken var för en gång skull grym (eller så var det jag och min kompis som hade för mycket soju i kroppen?)

En av akterna som öppnade för honom var Beenzino som vi även sprang in i i trappen på vägen ut från byggnaden så vi pratade väldigt kort med honom. MEN vi pratade med honom! Älskar Seoul.

Anderson Paak & the Free Nationals. Galet vad bra de levererade.

Beenzino och den enda biden jag kan hitta på mig OCH Beenzino, haha

Likes

Comments

*Kommer uppdatera med lite äldre inlägg från att jag flyttat till Seoul eftersom jag inte haft tid till att uppdatera*

Så vi var på the Monster Concert... o.m.g.

Såg Zico, Dean, Zion.t, Samuel Seo, Don Mills, Nucksal och Minje. Helt otrolig kväll. Konserten var mot en 4h lång? Sjukt. Men vi stod såååå nära scenen. Har drömt att få se Zico live och nu har jag!! Det var riktigt mäktigt och längtar tills alla kommande konserter jag kan gå på!

ZICO

DEAN

ZION T / SAMUEL SEO

Likes

Comments

*Kommer uppdatera med lite äldre inlägg från att jag flyttat till Seoul eftersom jag inte haft tid till att uppdatera*

Var på Kpop Festival 2016 i Sky Dome ikväll! Fick fribiljetter av en i min nya klass på Yonsei KLI. Vi såg B.A.P, BEAST, Twice, Shinee, Boys Republic, Monsta X, Wonder Girls och WJSN. Riktig rolig start på nya livet i Seoul!

Likes

Comments

We managed to get tickets (thanks to Woo, God bless you) to the Monster Bromance concert, or what to call it, in Seoul that will be held late September. It will be our one month celebration of being in Seoul and I'm really looking forward to it!! I'm a huge fan of Zico so to see him, Zion. t and DEAN is a dream coming true.

I can't wait!1

Likes

Comments


Har aldrig testat vegansk ost förut... Jag var inte så mycket för ost innan heller men blev riktigt sugen på det när jag cyklade iväg för att handla innan. Så köpte JEEZLY original för att testa. Var väl helt okej för att inte vara en ostmänniska. Riktigt bra gjort och smakade som ost! Men Oumph! bitarna!!! Gick och stekte fler efter jag ätit upp dessa. Alltså de var så sjukt goda. Lite starka men riktigt goda. Vet vad jag kommer fylla upp frysen med i framtiden

Likes

Comments

Den 1 september börjar jag på ett av SKY-universiteten i Korea som är Yonsei University. Där kommer jag att läsa koreanska för att sedan förhoppningsvis kunna plugga vidare på Yonsei. Så i slutet av augusti lämnar jag landet för ett bra tag. Jag kommer flytta dit med min "kompis", jag har faktiskt aldrig träffat henne face to face utan bara under rekordlånga Skype samtal, men ibland måste man göra lite crazy saker även om det innefattar att flytta till andra sidan jorden med någon man aldrig träffat.

Så här på bloggen kommer ni få följa två veganer som flyttar till andra sidan jorden och alla våra förberedelser och äventyr! Håll utkik!

Seoul by night

A part of Yonsei University

Likes

Comments