Header

Särskilt mycket har faktiskt inte hänt idag. Har bara myst runt och tagit det lugnt. Ska kolla lite youtube videos och bara mysa resten utav kvällen också. Är ju skola imorgon så att hitta på någonting är ju ingen ide. Men ni får i alla fall en bild från igår.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller Hej? Söndag idag. Inte favoritdagen direkt. Men man får tänka positivt om en och en halv vecka är det sommarlov. Då slipper man all söndagsångest. Man slipper tänka på att det är skola dagen efter. Man kan ligga vaken. Kolla på film. Sova halva dagen och bara njuta av att livet är helt underbart. Det ända som saknas är ju faktiskt värmen. Så får hoppas att den kommer snart. Lagom till lovet och lägret som väntar.


Likes

Comments

Godmorgon! Vi håller på att baka muffins. Som just nu står i ugnen. Har aldrig gjort sådana här muffins så vi får se hur det blir. Men i alla fall. Sitter just nu i köket med datorn. Ska checka lite bloggar och sedan kanske skriva något kapitel på min nya fanfiction. Ska i alla fall publicera ett kapitel på He's the only one. Då den hittills fått en hel del positiva kommentarer.


Likes

Comments

Sitter just nu hos mormor och kollar på let's dance 10 år. Är ju final och har inte sett ett ända avsnitt. Men finalen får man ju se ändå.

Ska faktiskt spendera hela helgen här. Mysigt...

Likes

Comments

​Vet själv hur svårt det kan vara att hitta presenter till folk ibland. Och på Söndag är det ju faktiskt mors dag. Så slängde ihop ett collage lite snabbt på saker man faktiskt kan köpa. Ett litet udda inlägg då jag aldrig gjort ett present tips förut. Men det är som lite hjälp på traven till dom där ute som alltid har problem med att hitta presenter. Eller till dom som bara har det just nu... 


Likes

Comments

Torsdagen avklarad och endast imorgon kvar utav skolan den här veckan. Känns skönt att ha alla arbeten klart och att jag till och med fick tid att skriva på min fanfiction under SO:n. Som jag skriver utanför skolan.

Men nu är jag hemma. Byt om till myskläder efter ösregnet som kom när vi gick till bussen. Ska fortsätta skriva lite. Har verkligen börjat skriva en fanfiction som verkligen är jag. Det är så himla roligt och skriva på den. Plus att jag verkligen är nöjd med den. Vilket är hur bra som helst ju!!

Likes

Comments

Fick något ryck när jag ville kolla tillbaka på massa bilder från 2014 som fått mig att verkligen gråta. Allt jag gjort som varit så jäkla roligt. Men det jag faktiskt kollade på, det jag verkligen saknar det är att se The fooo conspiracy. Den glädjen. Leendet som fanns på mina läppar under hela fooovertigo i augusti. Glädjen när jag lyckats röra 3/4. Hur min vän Eddie dagen efter sa att jag till och med råkade bli slagen av en tjej. Hur jag stod tillsammans med en tjej jag aldrig träffat och fangirlade under konserten att jag lyckats röra Felix mage. Jag saknar dom. Jag saknar känslan. Jag saknar glädjen. Jag tror ingen kommer förstå hur glad jag kan bli av endast fyra killar.

Likes

Comments

​Slängde ihop en smoothie så fort jag kom hem. Sitter just nu med den och datorn i knät. Ska skriva några kapitel till på min fanfiction. Det känns alltid så skönt att ha skrivit några som man ännu inte publicerat. Då har man alltid kapitel till den dagen när man faktiskt inte orkar skriva. Vilket är super bra. Eller kanske inte har någon motivation. Då har man ju redan kapitel färdiga. 


Likes

Comments

Godmorgon! Även idag var sängen jobbig att lämna. Men det är inte sålänge kvar nu som man behöver slita sig ifrån den klockan 7.

Ska strax åka till skolan. Men under den lilla tiden som är kvar nu innan så ska jag passa på att läsa lite på en fanfiction.

Likes

Comments