Lång kväll igår med en del oro men som tur var så löste sig allt till slut. Nike hade betett sig annorlunda på dagen när vi skulle ridit och allmäntillståndet var försämrat, väldigt väldigt trött. När en tjej i stallet hade kvällsfodrat var hon normalt pigg enligt henne men åt inte hö och hade inte gjort ifrån sig på närmare 12 timmar. 23.00 satt vi i bilen Påväg till stallet och läget var någorlunda lika som vid kvällsfodringen, skillnaden var att jag bedömde henne som väldigt loj då hon är en ovanligt pigg tjej. Detta resulterade i PW på 30 min men efter det blev det mesta någorlunda bra.
Åkte ut på förmiddagen idag igen då hovis kom och fixade tappskon, verkligen typiskt att allt skulle hända 1-2 dagar innan vi skulle åka bort. Hur som helst så var hon något piggare idag men eftersom jag åker bort 1 dygn nu så myste jag lite extra med henne. Hagmys och massa kärlek uppskattas verkligen hos den damen! Känns iallafall lite enklare att åka iväg när hon var fräschare idag.
Önskar er alla en toppen midsommar!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte kanske skippa en presentation av mig själv då ni kommer få reda på det mesta under tidens gång. Mamma tog stallet i måndags och jisses vilka fina bilder jag fick skickade till mig under kvällens gång. Mamma löshoppade Nike och hon är ju en riktig drömhäst. Denna typ av träningsmetod verkar vara en riktig favorit hos henne och och om man tänker på Nike som individ så är syftet med löshoppningen att variera träningen vilket jag står för till 100%. och sen blir det också väldigt gymnastiserande för henne eftersom hon ändå börjar bli till åren.Likes

Comments