Header

Nu så slipper vi äntligen varandra igen men denna gång bättre än innan, hela 10 dagar ifrån varandra.  Och inte nog med det, efter skolan tog vi en sväng till mc donalds, vi beställde en big share som ska innehålla 6 chicken nuggets 6 kyckling vingar 6 chilli cheese, men personen som jobbade i köket hade säkert failat matten sen 1an så vi fick dubbelt av allt istället, hur jävla najs?? Dock insåg vi att vi kommer bli precis lika dåliga som mc donalds människan eftersom att vi oxå failar matten och att städerska på mc donalds troligtvist blir vårat framtida yrke (på olika mc donalds såklart, vi ogillar fortfarande varandra)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog vi en tragisk paus från våra kära mackor... Trots det så åt vi så att vi håller på att spy och det lär behövas en shopping runda på jakt efter större jeans, dessutom lär vi sjunka som stenar på vår "efterlängtade" simning imorgon.

I vår älskade klass så finns det väldigt skumma människor som låter som rullande kossor mitt under lektionen, vi vill oxå lära oss göra det unika ljudet., någon som vet hur man gör?? (Svara inte)


Likes

Comments

Idag är det måndag.... Efter en skön helg så är vi återförenade igen :( Gårdagens viktiga uppsats är fortarande på första meningen efter 1 månads arbete. Vi kämpar oss igenom de 4 sista dagarna som är kvar innan vi äntligen går på lov. Med 3 prov och 2 inlämningar lär ju lovet inte bli så speciellt avkopplande.

Likes

Comments

Nu är det slut på veckan, nu är det dags för fredags myyyys!!!! Förutom att äta mackor så är det bästa med helgen att vi slipper varandra i 2 dagar så jävla najs ;))

Likes

Comments

Ibland får man lyxa till det med lite mer än en macka! Men självklart så saknar man krispet mellan tänderna och smörets lena ton mot tungan.

Dagens skämt:
-Är det någon mjölkallergiker vaken?
-Nej, vi har laktos.

Likes

Comments

Denna underbara kärleksfulla dag bjuder vår fina skola på 9 timmars skoldag och simma 40 längder på idrotten. ja ni hörde rätt 40 längder!!!!
dom som har tur (alltså inte frida) behöver inte leva ensama denna dag....


Likes

Comments

Hej och välkomna till vår nya blogg, vi glömde lösenordet på den första efter 10sek så nu är vi är. Vi gillar mat och inte varandra hoppas ni vill följa med på vår resa! <3333

Likes

Comments