Retro Woman

Jeg vet at mange savner tips om vintageshopping i London, så nå vil jeg komme med et tips om en veldig fin vintagebutikk i Notting Hill! Ett av målene for året er å bli bedre kjent med vintage, handle mer vintage (og mindre nytt) og ikke minst finne supre vintagebutikker som jeg kan tipse om videre. Denne butikken heter Retro Woman og ligger som sagt i Notting Hill, og det er her jeg kjøpte Chanelen min. 

På Retro (som også har en egen herrebutikk og en butikk med kun tilbehør- hvis jeg har forstått riktig) finner du både designerting og vanlig vintage, og butikken bugner virkelig av både sko og klær. Det er kanskje mest designerklær her, og for ikke å snakke om det enorme utvalget av pensko. Utvalget av vesker er litt mer begrenset, men du kan virkelig gjøre noen kupp. Jeg ble positivt overrasket over prisene her, da jeg tidligere har vært i en vintagebutikk som var veldig overpriset. 

Her kan man tydeligvis også bytte inn ting, altså om du har en gammel veske vil de gjerne ha den. Jeg vet ikke hva kravene for det de tar inn er, men det går jo an å gå innom å høre dersom det er aktuelt for deg. Et annet tips er også at om du finner noe fint, for eksempel en Chanel; kjøp den med en gang! Han jeg snakket med som jobber der sa at spesielt Chanelvesker forsvinner veldig fort. 

Hvor? 20 Pembridge Road, W11 3HL, Notting Hill.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Notting Hill Gate, velg utgangen mot Portobello Road og gå til høyre ut av tuben. Retro ligger rett ned denne gaten.
Pris? Selvfølgelig variert, men dette er en greit priset vintagebutikk! 

Har du noen vintagetips til meg i London? :-D  

Liker

Kommentarer