Radio Rooftop.


Radio Rooftop.

Hvor? ME Hotel, Strand.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Charing Cross eller Holborn.
Pris? £££££


Radio har vært min favoritt i mange år nå, og selvom jeg har skrevet om den før, vil jeg dele noen nye bilder her. Radio ligger på toppen av ME Hotel på The Strand, et superfint hotell, og Radio står i stil til resten. Med lekker restaurant og takterrasse med utsikt over både Big Ben, London Eye, Tower of London, The Shard og resten av den fine skylinen, kan det virkelig ikke slå feil.

Tidligere har jeg kun vært her med promotør både på middag og drinks, men forrige helg bestemte @thefashionrebel og jeg oss for å turen dit for lunsj - på egen regning ;) Frisene her er noe av det beste jeg vet, og ellers hadde vi mais fritters og pulled pork burger. Yuuum! Jeg gikk også for en blood orange mimosa, mens Karen hadde et glass vin i solskinnet. Det er det lite som slår!

De har litt streng dresscode på Radio, selv på dagtid, og du kommer ikke inn i sneakers eller joggesko. Allikevel er plassen verdt et besøk, enten for drinks eller for et bedre måltid. Til middag har de noen supergode miniburgere og kyllingspyd, blant annet!


Har du vært på Radio før?

xoxo


Liker

Kommentarer

thefashionrebel
thefashionrebel,
Åååh glede meg til fleire fine sommerdager her ❤️
nouw.com/thefashionrebel