Pho

VIETNAMESE STREET FOOD

​For litt siden tok Thea og jeg turen innom Pho på Westfield i forbindelse med en liten shoppingrunde. Thea var en måned i Vietnam i sommer, så da jeg kom over denne restauranten fikk jeg overtalt henne til å prøve det ut. Pho serverer Vietnamesisk street food som pho (nasjonalretten deres), wok (som dette er), vårruller og masse annet godt. Denne retten er en wok med risnudler, kylling, litt grønnsaker, sitrongressaus og peanøtter. Det var SÅ godt med peanøttene på!! 

Jeg er veldig glad i asiatisk mat, men med vårruller og nudler er det ofte gluten i det. Men ikke hos Pho! I Vietnam bruker de mest risnudler og rispapir til vårrullene, så her er alt glutenfritt! Kjempepluss i boken hos meg som er gluteninrolerant! Og så smaker det helt likt for dere som ikke trenger å tenke på det ;) Neste gang vil jeg prøve meg på nasjonalretten, pho, for hit skal jeg definitivt tilbake. Og for dere kaffeelskere - prøv vietnamesisk kaffe! Thea er obsessed med det. 

Hvor? Westfield Shepherd's Bush.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til feks White City, Wood Lane eller Shepherd's Bush.
Andre alternativer? Pho ligger flere steder i hele London, feks i Soho.
Pris? £££££

Flere som er glad i asiatisk mat? Ta en tur innom Pho, da vel! Anbefales - her får du god (og masse) mat til en grei pris. 

xoxo

Liker

Kommentarer

oslofru,
Mums så gott det ser ut 😊
oslofru.com
anitafossberg
anitafossberg,
Jeg elsker asiatisk! Og peanøtter er såå godt i wok 😊
nouw.com/anitafossberg
thelondongirl
thelondongirl,
Ja, det gjorde virkelig hele retten 😃 Jeg har aldri pleid å ha peanøtter i wok før, men nå er det en ny favoritt uten tvil!
nouw.com/thelondongirl
Nomadjournal
Nomadjournal,
Mhm, det ser helt nydelig ut 😊
nouw.com/nomadjournal
therese.pettersen.93,
Det så utrolig godt ut!
theresepettersen.blogg.no