Mimi Et Mina

​Samarbeid

MIMI ET MINA
Salon De Beautè
Westbourne Grove


THE RESULT

Goood søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg har ligget store deler av helgen i sengen med feber, ååh, det er så kjedelig!! Jeg fikk meg en morsom kveld ute på fredag i det minste! På onsdag derimot var jeg innom Mimi et Mina, en superkoselig og fin frisørsalong i hjertet av Westbourne Grove. De startet opp for bare 4 måneder siden, så den er veldig ny, men jeg syns virkelig de har fått det til!!

Jeg var innom her for en blow dry, men jeg fikk også en slags glansvask for å fjerne gulskjær i håret mitt og gjøre etterveksten mindre synlig. Jeg vet ikke om dere ser det på bildene, men jeg ser det veldig godt selv! Jeg ble så godt tatt vare på av frisør James og Myriam som eier salongen - nydelige mennesker!!

Salongen er mer som en liten boutique, og det er akkurat det Myriam ønsket å skape med salongen sin. Det er kun tre frisørstoler her og det skaper en veldig hyggelig og intim stemning. Vi endte opp med å tilbringe nesten tre timer her, og det var så koselig! Jeg gleder meg til å dra tilbake hit i mai før jeg reiser til Thailand.

Og du! Ut april har de 20% rabatt på absolutt alle behandlinger, om du kun ønsker en blow dry eller om du vil ha extensions eller farge og klipp. Det syns jeg er en veldig god deal, så om du er i London og vil til frisøren må du absolutt gå hit!

Hva syns du om salongen og resultatet?

xoxo

Liker

Kommentarer