Jeg planlegger din Londontur!

Jeg har bodd i London i godt over 5 år og oppdager nye steder hele tiden. Min største hobby er å utforske denne fantastiske byen, og nå vil jeg bruke hobbyen min til å hjelpe deg med å planlegge DIN Londontur! Jeg tilbyr selvfølgelig gratis Londontips her på bloggen, men dersom du ønsker at jeg skal skreddersy din tur til storbyen så kan jeg nå hjelpe deg med det. Basert på en rekke spørsmål du vil bli tilsendt på epost vil jeg tilpasse tipsene mine til deg og reisefølget ditt. Jeg kan for eksempel planlegge turen deres fra begynnelse til slutt, planlegge hver eneste dag for dere eller komme med mer generelle tips basert på deres interesser og ønsker. Er du ikke fornøyd med første utkast, så jobber vi sammen med å få Londonturen din helt perfekt!


Dette kan jeg hjelpe deg med:

- Hotell
- Områder
- Spisesteder
- Shopping
- Turistattraksjoner
- Aktiviteter
- Uteliv
- Spesielle arrangementer, feks konserter

Lanseringstilbud! 
Nå planlegger jeg din Londontur for kun 300kr! Dette er et eksklusivt tilbud som vil vare i en begrenset periode, så ta kontakt i dag for å la meg gjøre din Londontur perfekt! 


Er du interessert i å la meg planlegge din Londontur? Send meg en epost på [email protected] for meg informasjon eller for å bestille din skreddersydde tur. Når du sender epost vil du få et skjema du må fylle ut slik at jeg blir litt bedre kjent med deg og ditt reisefølge, og til slutt vil du motta en skreddersydd guide til London.


xoxo

Liker

Kommentarer

AnniSor
AnniSor,
Tusen takk for hjelpen! Jeg gleder meg veldig veldig mye til å ta i bruk mange av tipsene dine. Og til dere andre: Anbefaler virkelig å få hjelp av Christina. Hun gjør en veldig grundig jobb tilpasset akkurat våre ønsker, og jeg har så mange gode alternativer til turen min nå <3
nouw.com/annisor