Granger & Co

Nå er det faktisk en evighet siden forrige Londontips, og det er mest fordi jeg har prøvd å spare litt på de siste tipsene jeg har igjen. Men nå er det jo bare en måned til jeg flytter tilbake, så da kan jeg tipse om de siste tingene jeg har igjen fra i fjor! I dag vil jeg tipse om et perfekt sted for nydelig frokost eller lunsj; Granger & Co. Restauranten er oppstartet av den australske kjendiskokken Bill Granger og han har flere Granger & Co restauranter forskjellige steder i verden. Jeg har selvfølgelig vært på den i Notting Hill i London.

Restauranten er utrolig søt og innbydende både utvendig og innvendig. Det ser veldig luksuriøst ut syns jeg, og mange av kundene der så ut som viktige businessdamer, haha. Noen som skjønner hva jeg mener? Et pent sted, men samtidig ikke. Her må du regne med å vente litt på bord, for det er et ekstremt populært sted som ikke tar reservasjoner. Men det er verdt ventetiden, for maten kommer relativt fort og smaker himmelsk! 

Jeg gikk for en grønn juice, Bill's Greens, som smakte noe spesielt, men den gikk ned haha. Sikkert veldig bra for kroppen! Neste gang blir det en iste eller lemonade  ;-) Til mat ble det en full aussie breakfast på både Ingrid og meg, selvfølgelig! Mmmm, skal si det smakte. Eggerøren er litt utenom det vanlige, veldig fluffy! Den ligger under classics på frokostmenyen, men de har også flere retter å velge i, blant annet bakevarer. Natalie gikk derimot for en salat med kylling i kokos, som også var helt himmelsk marinert. Jeg er sikker på at alt du får servert her er godt! 

Where? 175 Westbourne Grove, Notting Hill W11 2SB.
How to get there? Take the underground to Notting Hill Gate.
Prices? £10-15 for breakfast, including drink.

Har du vært her før? 

// If you want good lunch og breakfast in London, this is the place to go! Granger & Co was founded by the well known Australian cook Bill Granger, and is a very busy and popular place to have both breakfast and lunch (and dinner and drinks as well). I love the interior, and it looks really cute and cosy from the outside. I ordered a full aussie breakfast, and let me tell you.. It was sooo yummy! My green juice on the other hand, not exactly my taste, haha. Natalie's salad with coconut chicken was heavenly as well. So I highly recommend Granger & Co in Notting Hill for breakfast or lunch in London, you will not be dissapointed. 

Have any of you been here before? If so, what do you think about it? 

Liker

Kommentarer