Forest Summer Edition

MY FAVOURITE PLACE IS READY FOR SUMMER!

​Hei søndag! Åh, de siste dagene har vært så herlige her i London. Jeg har vært på mitt favorittsted Forest to ganger på tre dager, haha, så nå må jeg bare dele noen nye bilder med dere. De har oppdatert litt til sommeren og det ble SÅ lekkert! Jeg gleder meg som et barn til late sommerdager på denne fine takterrassen. Marthe og jeg tok en juice og de faste friesene her på torsdag, mens tante og jeg spiste en himmelsk lunsj her i går bestående av en grillet kyllingrett med couscous, en spennende salatblanding og rosevin i solskinnet. Det blir jo ikke bedre!!

Været i går var helt amazing, jeg gikk i svarte klær og trodde jeg skulle renne bort. Sikker på at jeg kunne gått i t-skjorte i går, haha! Så tante og jeg startet dagen i Notting Hill, så gikk vi derfra gjennom Kensington Gardens og Hyde Park til Marble Arch. En superflott gåtur! Det er så herlig å gå i park på dager som det. Deretter ble det lunsj på Forest, en tur i Covent Garden og tapas til middag. En superfin lørdag!

Nå er vi på farten igjen, men jeg ville bare vise dere disse bildene av Forest. Titt innom senere i dag for en ny videoblogg! 

xoxo

Liker

Kommentarer

Karoline,
Så fint og koselig det så ut der! 😃
www.karolineraaness.no