Forest On The Roof

FRIES BEFORE GUYS

​Dette er uten tvil mitt nye favorittsted i London!! At jeg ikke visste at dette fantes skjønner jeg ikke engang.. Forest Restaurant and Bar finner du på taket på Selfridge's, hvor du enten kan ta en kaffe, en drink eller et måltid. Du kan sitte ute på takterassen slik som vi gjorde, eller du kan sitte inne i de lekre lokalene. En superfin opplevelse uansett! Det er ingen tvil om at rooftops er noe av det beste jeg vet, og på en så flott dag som dette kunne jeg sittet her i timesvis. Noe vi forsåvidt også gjorde..

Vi gikk i utgangspunktet hit kun for å ta noe å drikke, men etter et par timer sjekket vi menyen og fikk lyst på noe smått å spise på. Det er litt dyrt her og menyen er ikke så altfor stor, men på en plass som dette kan de nesten ta så mye de vil betalt. Vi gikk for trøffel fries med parmesan, og de var SÅ GODE! Hvis dere ikke har smakt trøffel fries før så må dere. Marthe som ikke engang er noe glad i fries elsket disse!! 

Lokalet er også superlekkert, og jeg fikk litt norsk hyttefølelse av det hele. Bare se så koselig og fint det er! På en solskinnsdag som dette ble det stappfullt rundt lunsjtider, så det lønner seg å være kjapt ute, spesielt om man vil sitte ute inni den skjønne båsen vi satt inni ;-) Dette kommer til å bli en stor favoritt nå som våren nærmer seg, og jeg gleder meg til flere besøk hit!

Hvor? Taket på Selfridge's, Oxford Street.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Bond Street eller Marble Arch.
Pris? £££££

Har du vært her før? Så det ikke fint ut? Hit MÅ du om du skal til London!! 

xoxo

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Å herregud så utrolig fint det var der!
nouw.com/nettothoughts
emiliehelle
emiliehelle,
Så fint! Har vært i London en del ganger, men aldri hørt om dette stedet, må jo bare sjekke det ut neste gang😍
nouw.com/emiliehelle
krist.in,
åh, det visste jeg ikke at det var spisested på toppen der! Det må jeg absolutt sjekke ut neste gang !
krist.in
siljedillan
siljedillan,
Dit må jeg dra 😃
nouw.com/siljedillan
mbk
mbk,
At jeg ikke visste om dette stedtet når jeg var i London 😟
nouw.com/mbk