Élan Café


London's mest Instagrammable kafè! 


ÈLAN CAFÈ, 239 Brompton Road, SW3 2EPJeg har endelig besøkt London's mest populære og instagrammable kafè om dagen! Èlan Cafè har to kafeer i byen; jeg besøkte den i Brompton Road i South Kensington, mens den andre ligger på Park Lane i Mayfair. Begge kafeene skal ha det lekre, populære interiøret med blomstervegg, men Brompton Road har en større meny og flere blomsterinstallasjoner enn Park Lane.

Èlan er som sagt den mest populære kafeen i London om dagen, og du må dermed regne med litt ventetid og kø. Da vi kom var ikke køen så ille, og vi fikk beskjed om 20 minutter ventetid for et bord for to. Vi var nok veldig heldige og var inne innen 10-15 minutter, og fra du bestiller mat har du bordet i 45 minutter.

Menyen består av alt fra smoothie bowls til klassiske frokostfavoritter som avocadotoast og varme retter. Vi var der til frokost, og gikk dermed for en acai bowl og avocadotoast med fetaost, samt den klassiske rosa drikken; ruby latte. Sistnevnte er rødbeter og ingefær med melk, og inneholder ikke kaffe. Den smaker mest rødbeter, men jeg syns den var god og veldig mettende! Også er den jo kjempefin på bilder, da..

Jeg syns maten var kjempegod! Bollen var toppet med masse deilig frukt, bær og glutenfri granola, samt kokos. Alt jeg elsker som topping, og til med pasjonsfrukt! Avocadotoasten var visst også veldig god, og du kan velge mellom rugbrød og surdeigsbrød.

Lokalet er virkelig superflott, og det er jo også derfor folk kommer hit. Jeg syns hele opplevelsen var veldig fin, men jeg vet ikke om jeg kommer til å gå tilbake hit med det første mens det fremdeles er køer for å komme inn. Absolutt verdt det denne gangen, og maten var tross alt god - men ikke noe revolusjonerende. Ikke at jeg regnet med det, heller.. Kakene ser forresten himmelske ut, så de vil jeg teste ut neste gang! De har et bredt utvalg av glutenfrie og veganske kaker også, som er et stort pluss.

For å konkludere syns jeg køen er verdt det om du er opptatt av fine lokaler og Instagramvennlig mat, men om du er på jakt etter en revolusjonerende opplevelse har du kommet til feil sted.


Hvordan syns du Èlan Cafè ser ut? Har du vært her?


xoxo

Liker

Kommentarer

heidinathalie
heidinathalie,
Wooow!! Så nydelig!!
nouw.com/heidinathalie