Chicama


CHICAMA, 383 King's Road, Chelsea.For et par helger siden var Anja og jeg i Chelsea på en skikkelig rundtur, og vi endte selvfølgelig opp i King's Road. På jakt etter et glass vin og noe snacks oppdaget vi Chicama på et hjørne nesten ved World's End, og jeg var solgt. Hvis jeg hadde hatt en restaurant hadde den uten tvil sett sånn her ut ;-)

Vi kom mellom åpningstidene, og kjøkkenet var dessverre stengt men vi fikk sette oss med et glass vin og oliven for å slappe av litt. Neste gang vil jeg spise der, for etter en kjapp titt på Instagram er det ingen tvil om at menyen var fristende også. God vin, gode oliven, godt selskap og blomster og rosa overalt - jeg kommer tilbake! Bare se på de lekre blomstene ved inngangspartiet, det nye dekselet mitt fra iDeal of Sweden passet jo perfekt inn her (sponset deksel).


Har du vært her før? Perfekt avbrekk i shoppingen på King's Road!


xoxo

Liker

Kommentarer

Sparebloggen
Sparebloggen,
Nydelig sted altså!! 😍
nouw.com/sparebloggen
Ingrid Horntvedt,
Det så ut som et ordentlig koselig sted! 😊
ingridhorntvedt.com
kristinw
kristinw,
For et fint og instavennlig sted, hehe !
nouw.com/kristinw
thelondongirl
thelondongirl,
Ja, ikke sant, haha!
nouw.com/thelondongirl
Maria
,
Hei, jeg har lest bloggen din ganske lenge nå og du inspirerte meg til å studere i England. Men jeg har alltid lurt på om du har venner eller tilbringer fritiden med noen andre enn nordmenn mens du er i London??
thelondongirl
thelondongirl,
Hei Maria, så hyggelig å høre 😊 I London er det mye skandinavere, og det er stort sett de jeg henger med, det skal jeg innrømme. Jeg bor tross alt med bare nordmenn. Men på studiet i fjor var jeg den eneste fra skandinavia, og også i år har vi vært færre nordmenn enn de første årene mine. Og så har jeg jo en jobb da, hehe, og der er det ingen andre nordmenn 😊 Men mine beste venninner i byen er nordmenn.
nouw.com/thelondongirl
Kari,
For en koselig restaurant
lifebykari.blogspot.co.uk