Beyond Bread

GLUTEN FREE BAKERY IN THE HEART OF FITZROVIA

Å spise glutenfritt er vanskelig. Mange steder har det de kaller glutenfrie alternativer, hvor de bare fjerner for eksempel brødet fra bestillingen din, og vips du har en glutenfri rett. Dette er jeg derimot ikke fornøyd med, jeg vil ha brød, baguetter, kaker, bakevarer.. Så da jeg oppdaget Beyond Bread, et 100% glutenfritt bakeri, ble jeg overlykkelig.

Glutenfritt er dyrt, men det er jeg allerede inneforstått med. Da jeg gikk inn her gikk jeg omtrent inn i himmelen. Baguetter, toasties, kaker, pai, brød, rundstykker.. Åh, you name it, they have it! 100% glutenfritt!! Bare en påsmurt, glutenfri baguett er vanskelig å oppdrive spør du meg, så Beyond Bread har virkelig klart det. Prisene er høyere enn på et vanlig bakeri, men de leverer. Min baguett var med kylling, salat og parmesan, mens mamma spiste en toastie med mozzarella og pesto. Yum!! Som du ser har de også ferske brød og baguetter som ikke er påsmurte, samt en haug av kaker og andre bakevarer som jeg ikke tok bilder av. Gulrotkaken var saftig og supergod!!

Neste gang vil jeg prøve paien, for med litt salat ved siden av er dette den perfekte middagen spør du meg. Beyond Bread ligger også kjempesentralt til midt i Fitzrovia, som er mellom Oxford Circus og Tottenham Court Road. Et must for allergikere å besøke!! Og ps, mamma som ikke er allergisk syns også at dette smakte bra ;)

Hvor? 2 Charlotte Place, W1t 1SB.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Tottenham Court Road.
Pris? £££££

Har du vært her før? Eller har du noen andre glutenfrie bakerier å anbefale? Jeg er alltid på jakt etter nye!

xoxo

Liker

Kommentarer

Belovely
Belovely,
Ohh denne plassen har jeg aldri ikke visst om! Må definitivt prøves neste gang jeg er i London.
nouw.com/belovely
Yasmine,
Niche er en utrolig bra glutenfri restaurant. Den friterte kyllingen er delish!
www.yasminegonzalez.com/blog