Aqua Rooftop Party


WEEKEND STORIESAt jeg elsker en fin rooftop er det ingen tvil om, så da jeg ble invitert på brunch party på Aqua sin rooftop på lørdag hoppet jeg omtrent i taket av begeistring. Været i London var så som så i forrige uke, men på lørdag kom endelig temperaturen over 20 grader igjen og solen skimtet nesten (merk nesten, hehe) gjennom skylaget som dekket storbyen. Men en vellykket fest ble det allikevel!

Aqua ligger veldig sentralt midt i Regent Street / Argyll Street, rett ovenfor Oxford Circus stasjonen. Det er faktisk gigantisk der med to rooftops og restauranter og bar, og maten her skal visstnok være supergod også. Her serverer de japansk, så det kan jeg tenke meg er godt. Hvis ikke du er så begeistret for det anbefaler jeg å ta turen hit bare for en drink - ingenting er bedre enn en fin (og sentral) rooftop en sen sommerkveld i London!

Har du vært på Aqua før?

xoxo


Liker

Kommentarer

skillberg
skillberg,
Elsker Aqua🎈 Var der stadig når jeg bodde i London 🙈
nouw.com/skillberg
Maria,
Der har jeg ikke vært, men har vært på Richard Bransons Roof Gardens. Nå var det riktignok i mars, og det var ikke akkurat varmt, men maten var god og stemningen var på topp. 😊 VI får se om vi prøve en takterasseplass neste gang vi er i London, helst ikke midt på vinteren - haha 😊
www.mariakernan.com
Ina
,
Hei. Er disse roof top stedene "voksensteder" eller går det an å ha med barn (tenåringer) dit? Har du en anbefaling til et slikt sted hvor min familie kan ta en matbit eller noe når vi besøker London senere i sommer?
😊