Stor haul från Ullared del 1

Eftersom jag hade ett uppehåll från bloggandet under en period så kom aldrig min haul från Ullared/Gekås upp här, så varför inte ta den nu? Kanske inte är kul att se det här så långt efteråt, men kanske ni hittar något som ni själva skulle vilja ha och att det förhoppningsvis finns kvar om ni åker dit!

Det var i alla fall i juli som vi åkte dit, i samband med att vi skulle till Skåne och Falsterbo Horse Show. Så som sagt, det var ett tag sen nu... men jag tänkte i alla fall börja med lite av "prylarna" jag köpte där nere, alltså typ hushållsartiklar, hundgrejer, hästgrejer och annat smått och gott! Jag delar upp inläggen på minst två, eftersom jag köpte en hel del kläder också, och det kommer bli ganska långa inlägg, haha.

Som ni säkert märker så småningom så handlade jag sjukt mycket. Men, jag handlar otroligt sällan och brukar passa på när jag är i Ullared och köpa på mig så jag har ett bra tag framöver. Och med sällan menar jag typ aldrig. Jag har kvittona kvar så undrar ni över priset på nånting så är det bara att fråga, kommer inte orka sitta och skriva alla priser i inlägget.

Men nu kör vi!

Vi börjar väl med det tråkigaste, och ja, vad ska man säga? Tvål, schampo, balsam, tandkräm, tops, snoddar, pads mm. Sånt som går åt dagligen i stort sett helt enkelt! Just den där tandkrämen är min favorit, man får otroligt vita tänder av den, bäst enligt mig men otroligt dyr här hemma. Tror jag gav typ halva priset för den där nere, likaså för tandborsten.

Lite annat smått och gott! Supersnygg väska, en dataväska, lite grejer från iDeal of Sweden (som förövrigt är sjukt billiga där nere, rekommenderar verkigen att köpa deras grejer på Gekås) och en liten dekoration till min MK-väska. Sedan köpte jag två stycken pistoler och skott till dem, och ja, man lär väl få vara barn ibland, haha. Dem var sjukt billiga där även dem, kollade i en annan butik innan och det var himla tur att jag inte köpte där, så då fick det bli två på Gekås istället!

Två nya bäddset för dubbeltäcke med två örngott i varje, och en superfin necessär!

Lite nya grillbestick och ljusstakar i glas.

Tuggben, hundgodis, grisöron, matskålar, en sele, kloklipp till både hund och kanin, kaninmat och kaningodis.

Glansspray, bett, hovkrats, flugspray, bettskivor, liniment och lite hovfett. Hovkratsen och bettskivorna var skit... Hovkratsen är väldigt vek, och bettskivorna sprack när jag skulle trä på dem. 2 av 6st höll... och ja, jag både värmde upp dem, blötlade dem och även försökte mjuka upp dem men inget hjälpte. Har köpt såna tidigare som funkat klockrent, så antar att jag hade otur och fick bara måndagsexemplar!

Ett lila schabrak, en hängare och två par Catago ridbyxor för typ halva priset!

Två par regntäcken och två par stalltäcken åt kallbloden! Tänkte köra på detta i vinter, så är det smidigt att låta ena täcket sitta kvar på i boxen.

Det där får helt enkelt duga för den här gången! Får kanske dela upp nästa del i två, förhoppningsvis så kan jag trycka ihop det till ett, och då är det kläder som gäller.

Som sagt så är det bara att fråga efter priser eller om det är något annat ni funderar över.

Kram 💜

Gillar

Kommentarer

Erika,
Ullared är det bästa som finns o åka till 🙈😂 Har en resa i slutet av november planerad längtar riktigt ordenligt!
erikapettersson.webblogg.se
Evelina,
Vad roligt! 😃
www.evelinarou.com