Hundkapplöpning

Ja i lördags var det hund för hela slanten, då jag följde med syrran och hennes kille på hundkapplöpning.

Han hade fyra stycken till start i Stockholm, två i första och sedan de andra två i loppen efter varandra, tror det var sjätte och sjunde loppet? Är osäker men dem var efter varandra i alla fall.

Jag följde väl mest med för att kunna hjälpa till om det behövdes, men för mig så var det lite av en dröm som gick i uppfyllelse. Har alltid älskat att gå till hundkappbanan som ligger max två kilometer från där jag är uppvuxen, och var där på somrarna och kollade på tävlingar när jag var liten. Tycker hundarna är så grymt häftiga, och Greyhound är min absoluta favorit, vilket syrrans kille har.

I första loppet startade veteranen och den lilla tiken, veteranen vann och tiken kunde inte ta sig fram mellan de stora hanarna. Men kul med vinst i första!

De andra två blev faktiskt trea, så tre placeringar av fyra är ju inte dåligt! Riktig häftigt att få vara med på, och drömmen är ju att få ha en sån hund en dag. Listan på hundraser jag vill ha är lååång, men faktiskt så är det enbart arbetande hundar, och inga rena sällskapshundar jag vill ha.

Nu ska jag inte göra ett allt för långt inlägg, utan avslutar nu med en video och lite bilder.

Godnatt och ha det bäst! 💜

Source error

Två av hundarna fastnade på bild i alla fall, sen är det nummer tre och fem i loppet!

Gillar

Kommentarer