Det här med BookTube


Jag har helt tappat intresset för BookTube. Jag försöker hitta nya kanaler att kolla på som inte är lika stora som de jag följer just nu, men det är svårt och jag känner bara att jag blir frustrerad då det känns som att man tittar på samma video om och om igen fast att det är olika kanaler.

Det är samma sponsrade innehåll, alla får så många böcker och det känns inte som att recensioner är genuina längre. Det känns som att alla säger samma saker om böckerna och att alla är så exhalterade över de böcker de fått och de har hört så mycket bra om dem. Alla läser samma böcker och allt känns bara tråkigt! Är det någon annan som kollar på BookTube och som också känner såhär? För jag känner hur frustrerad jag blir och även ledsen över att det har blivit såhär, att alla videos är sponsrade, att alla book hauls innehåller samma böcker och att det inte finns någon variation längre. Jag tycker det är så tråkigt!

Gillar

Kommentarer

Jenny E.
,
Jag tittar inte så mycket på Booktube längre. Men det händer ibland och nyligen hittade jag en intressant kanal som inte kändes som alla andra. Han som gör den heter Russell och kanalen heter Ink and paper blog. Minns inte om namnet ska skrivas ihop eller inte.