Weekend flowers

Nu var det bra längesen jag hade blommor hemma kände jag så de3t har jag köpt idag! Butiken jag köpte i hade lite nyöppning efter renovering så dem som handlade över 300:- fick en goodiebag. Var helt oförberedd faktiskt och blev så glad😍 I den var bl a denna fina ljusstake från dbkd. Så stilren och fin tycker jag!

Nu har precis tjejer vaknat och alla barnen leker här på nedervåningen. Som jag skrev imorse har jag varit trött och huvudvärken är ett faktum. Jag har kastat i mig en kopp kaffe nu så får vi se om det hjälper. Jag gjorde lunch till oss när tjejerna sov och då passade jag på att reka i frysen. Hittade en fläskytterfile som jag tog fram. Ambitiöst dock för nu skriker hjärnan : HÄMTMAAAAAT!!! Haha. Man får välja sina strider. Kanske kan göra gryta till lunch imorgon istället!

Vill bara att Sebbe ska komma hem nu typ. Idag orkar jag inte riktigt. När man själv känner sig trött och har en känsla att förkylning är på ingång. Men så kan man inte pausa direkt när det är full fart hela tiden. Jag hängde i soffan under hela tiden tjejerna sov iallafall. Inga måsten då. Typ. Städade upp efter lunchen osv. Allt kan man ju inte lägga på hög tyvärr😝

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Men vad trevligt att få en goodiebag, det är ju så himla roligt ju! nouw.com/bellevetherese
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja så lyxigt!!😍nouw.com/thelisalarsson
josefineso
josefineso,
Superfina blommor 😍 Älskar höstbuketter, dom är de finaste 🙏🏼nouw.com/josefineso
thelisalarsson
thelisalarsson,
Håller helt med dig😍nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229