We are here!

Igår kom vi fram till Kreta runt 13 och efter att ha samlat ihop alla sex kiddos, vagnar och resväskor tog vi sedan tre taxis till vårt hotell. Wow vilket hotell! Älskar när man får toppservice och det känns lyxigt! Bilden ni ser knäppte jag precis nu. Kunde inte somna om efter jag matade barnen så jag gick ut hit den i friska morgonluften och satte mig.

Resan gick verkligen så bra den kunde! Så skönt! Jag ska dock inte utesluta att jag inte sov på hela natten, hade så mycket ångest och till och med väckte Sebbe i panik och ville inte åka med. Vill inte gå in i alla tankarna som jag tänkte då. Shake it off. Nu är vi här och jag må bra!

Hur mycket jag än älskar att blogga och köra instagram (speciellt stories) så känner jag just nu att det måste få vara på mina premisser. Jag är en sådan som inte vill ha olästa meddelande tex och ju för stories ju för svar. Vilket är så NICE! Men nu är jag på semester och vill inte ha mobilen i handen hela tiden. Hur otacksamt det än låter fast ändå inte? Detta är min hobby, min egentid. Men just nu stressar den mig också eftersom jag är en people pleaser. Känner mig taskig om jag inte svarar haha.

Med det sagt så flikar jag in inlägg här när jag känner för det. Annars samlar jag på mig och visar när vi kommer hem. Hälsan och familjen går först!❤

Puss

Gillar

Kommentarer

tovelarsson
tovelarsson,
Sååå härligt!! Och klart du ska ha semester även från sociala medierna en sväng, det är välbehövligt känner jag med ibland ❤️nouw.com/tovelarsson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Visst är det så❤️nouw.com/thelisalarsson
Ihg
Ihg,
Ååå va härligt! Njut & ha en fantastisk semester🌟👌🏼nouw.com/ihg
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229