That time of the year

Ja nu är ju äppelsäsongen här ordentligt! Vår trädgård svämmar över av äpplen trots att skörden i år inte var lika stor om förra året. Och vad passar bra då? Jo äppelpaj såklart! Varit sugen i typ 3 veckor på en äppelpaj och idag slog jag äntligen till och gjorde en som vi fikade på här nyss!

Söndag idag och vardagen rullar på här hemma. Sebbe var ledig igår och idag och det är så skönt att hänga familjen och att kunna hjälpas åt. Han tog ut barnen förut medan jag tvättade bilen och storhandlade tex. Nu sover tjejerna och Sebbe åkte till hans föräldrar en snabbis i Skara. Sedan blir det mys resten av kvällen. Sebbe har kör en ny bok idag och jag läser en just nu så vi ska nog sätta undan en timma i soffan tillsammans och läsa i lugn och ro. Så mysigt! Jag håller på att klippa en video från resan också😍 Så sjukt mysigt att ha som minne alltså!

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Meeen hur gott! 😍nouw.com/aliciasmood
thelisalarsson
thelisalarsson,
Äppelpaj är ju typ det bästa 😍nouw.com/thelisalarsson
myjjohansson
myjjohansson,
Åh jag plockade de sista äpplena på äppelträdet här i min trädgård idag, lyxigt att kunna skiva egenodlat på gröten om morgnarna! Får kanske bli en äppelpaj av de sista nu😉😘 nouw.com/myjjohansson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Det är vardagslyx alltså😍 ja men det tycker jag😘nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229