Stor uppdatering om vårt husbygge!!!

Lite bilder på fasaden. Så sabla mörkt och dåligt väder hela tiden så detta får duga haha.

Vårt tv-rum! Så nöjd med färgen änsålänge!

Här ska vi ha vårt matbord.

Vårt kök i färgen Peppargrå från Ballingslöv. Uppstått lite problem denna vecka med diverse saker som skulle specialbeställas. VI trodde ju att dem skulle lösa det medan dem nu frågor oss om vart dem grejerna är typ. Lite dåligt tycker vi. Tex konsoller som är tvungna att sitta under köksön där det ska vara överhäng och gör att bänkskivan ska orka. (Verkar dock lösa sig ganska smärtfritt) Ska bli så kul att se när den vita marmorn kommer på plats!

Lister har kommit på plats i större delen av huset och jag bara ÄLSKAR att vi valde denna stilen. Hur fina?! Espens rum är så fint med en massa fönster och en fin grön färg. Färgen gör sig inte rättvis i mörkret på bilden dock. Ska bli kul att fota sen när vi börjat inreda hans rum. Bara hans säng kommer på plats kommer det ju bli så mysigt!

Stora badrummet på övervåningen. Idag såg jag att dem börjat med golvet nu. Kommer bli så bra och jag är så glad att vi valde detta kakel.

Vi valde ju kommoder och duschväggar långt innan vi valde kakel osv. DÅ valde vi vanliga standard duschväggar. Men nu när vi ska beställa en måttbeställd (som inte heller den var gjord) i svart smide så blev vi så sugna på att ha det i dem små badrummen också. Dels en röd tråd i alla badrum men även pga stilen som blev. Liksom snyggare med en sådanhär(klick) än en "vanlig" som typ denna(klick). Inget fel med den sistnämnda. Bara att det känns kul att få till det riktigt i den stilen från början nu när vi har chansen.

Dock går det inte lämna tillbaka dem vi redan valt så ska försöka sälja dem. Dem är ju helt nya och jättefina men det är just svarta vi vill ha!

Hoppas du tyckte om denna uppdatering! Mer kommer!

Gillar

Kommentarer

Sigyn
Sigyn,
Ser väldigt bra ut, fina val ni gjort 👌🏻✨nouw.com/sigyn
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack❤️❤️nouw.com/thelisalarsson
mittlivihbg
mittlivihbg,
så roligt att läsa och se under byggets gång👏🏼🤩 ser Framemot fler uppdateringar från ett redan så fina hus😍
nouw.com/mittlivihbg
thelisalarsson
thelisalarsson,
Vad kul att du tycker det😍nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229