Muffins på 2 ingredienser

Eller ja det är väl fler ingredienser egentligen MEN samlade i ett paket. Hur praktiskt?! köpte denna förtiga kaksmet från Matsmart för rätt längesen och vetat att jag haft dem i en låda ifall man skulle behöva baka snabbt osv. Dessa går ut imorgon så imorse när jag och Bonnie var ensamma så bakade jag dessa. Så allt du behöver är alltså ett sådant paket och valfri fyllning. 1+1=2. Jag hade svenska hallon i frysen som jag använde. Hittade öven blåbär så körde 50/50. Och dem blir såååå goda i smak och väldigt saftiga! Kan hända att jag ätit tre superstora muffins idag redan hehe. Frukost lunch och middag på ett ungefär.

Nu står Sebbe och lagar bolognese. Så taggad. Känner mig dock helt slut som artist och skulle jag luta mig tillbaka här i soffan skulle jag nog somna omedelbums. Vi diskuterar fram och tillbaka här om vi ska skita i flaskan helt inatt till Bonnie ändå. Haha vi kan inte bestämma oss. VI matar ju henne i sängen mitt i natten för att hon somnar om då. Det är kanske flaskan som måst3e bort mest och inte maten egentligen. Vi får se vad jag orkar. För mitt i natten blir man ju någon annan som bara vill sova😂

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
För Ebbe var det eg inte vällingen som var viktig - utan det sövande i sig med flaskan.. Han var ju typ 2år och vaknade ca 3-5ggr per natt och somnade bara om av vällingen! Kaos! 🙈 behövs ju INTE när man är så stor..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229