Jästfri jättebulle

God morgon!

Jag och tjejerna startade dagen för en bra stund sedan. Vi har lekt i vardagsrummet en liten stund. Natten har varit sådär med täppta små och uppvaken många. Men hey det är så hösten ser ut för en förälder eller hur😉 Det är så sjukt mörkt på mornarna nu med så är ju så segt att gå upp när det känns som mitt i natten haha!

Idag ska vi upp till berget och grilla korv med min mamma, pappa och syskon med respektive. Ska bli så mysigt och det svar så längesen vi var där. Förr var vi där nästan varje helg. Så dags att dra fram mina Fjällräven-brallor idag och göra en mysig brasa. Can´t wait!

Sebbe verkar dock mått skit inatt med ont i kroppen, frossa osv så kanske blir att jag får ta med barnen själv sen. VI får väl se.

Igår tog jag tillfället i akt att baka denna supersnabba och supergoda. bulle när alla barn lekte så snällt. Lagom till att Sebbe kom från jobbet. Alltså tänk er scones blandat med kanelbulle och där har vi denna jättebulle. Så god! Receptet hittar du HÄR hos @MatochMarang såklart!

Gillar

Kommentarer

MatochMarang
MatochMarang,
Tack fina goa ❤️❤️❤️❤️❤️nouw.com/matochmarang
thelisalarsson
thelisalarsson,
❤️❤️❤️nouw.com/thelisalarsson
annaaldens
annaaldens,
ser ruskigt gott ut 😊 låter som en mysig dag, vill typ också ut o grilla med familjen. Gör aldrig sånt längre. Eller jo vi gör ju det men aldig med några syskon eller föräldrar 😉
nouw.com/annaaldens
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha nej vi gjorde det jämt förut men första gången sen tjejerna kom😅 Längtar tills den blir ännu större och kan knalla runt lite typnouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229