Finaste pyjamasen & fredagsmys!

Innehåller affiliate-länkar

Vi var ju en sväng på stan igår och då sprang jag på denna fina pyjamas! Espen har kalsonger med samma mönster som han älskar så han blev så glad över att få en ny pyjamas. Han har bara kortärmade pyjamaser nu med korta ärmar och tänker att nu när höst och vinter är på intågande (haha är september liksom) passar det fint med en ny långärmad.

Pyjamasen hittar du här!

Haha så typsikt igår när jag precis publicerade inlägget och sa att jag ville att Sebbe skulle komma hem... Då ringer han och säger att han kommer mellan 19 och 20. "Det här orkar jag inte höra just nu" sa jag och så la vi på😂 Nej blev så bitter. Samtidigt som jag fick lite nytändning och tog upp alla barnen för dusch och bad. Bra tidsfördriv. Dock en utmaning med alla barnen. Dock har nog inte Sebbe på snart 10 månader badat tjejerna en enda gång. Eller jo när dem var pyttebebisar hjälptes vi åt. Men nu gör jag alltid det innan han kommer från jobbet. Eftersom han ofta kommer sent så vill jag ha allt praktiskt klart liksom så man hinner umgås nåt.

Nu vankas fredagsmyyyyys! Sebbe är på g hem från jobbet. Han ska Batra handla till middagen ikväll. Det blir kött, hemmagjord bea och sallad. Ska göra världens fruktfat till snacks ikväll med blandat med massa godis och annat gottigt.

Önskar dig en riktigt fin fortsatt fredag!

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
åh så söt 😊 nouw.com/beatrixerixon
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja visst är den☺️nouw.com/thelisalarsson
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Mysigt, fina bilder!nouw.com/fredrikapersson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229