En titt in i Espens rum

Hallå där!

Jag ville bara titta in och säga hej! Espen är hos farmor och tjejerna sovet just nu. Dagarna går så snabbt just nu men är väldigt härliga och går väldigt bra! Så skönt. Känner att jag kommit speciellt tjejerna närmre det senaste och förstår dem på en annan nivå än tidigare. Försöker släppa alla måsten hemma och liksom ligga på golvet och leka, pussas och kramas med alla mina barn<3 Ofta jag skriver av mig när saker är jobbiga har jag insett och då blir det en så negativ aura på bloggen haha. Det är som när man är sjuk. Då suger livet och det enda man vill är att vara frisk. Men när man väl är frisk så tar man det för givet liksom. Typ så.

Jag har iallafall precis sålt en barnstol samt en overall här hemma. Igår kväll sålde jag en barnfåtölj. Och loppisen sålde jag en del på också. Vi har skrivit upp saker vi inte vill/behöver ha med till huset och vi har väl insett att det kanske är dags att börja sälja av saker nu för blir jobbigt om vi gör det sista veckan haha. Har bl a en byrå, en bokhylla osv vi ska få sålt förhoppningsvis.

Och till rubriken! Jag städade Espens rum igår och rensade ur leksaker i smyg. Grejer han inte använder eller bara tar fram, river ut och inte leker mer med. Så jag har faktiskt rensat bort lite och tänkte ställe i källaren för att sedan ta fram och förnya om ett tag alternativt spara till tjejerna. Och när det var någorlunda städat dock inte stylat i form av att man plockar bort plastgrejer osv som vissa kanske gör😝 Jag lägger noll energi på att inreda hans rum nu. Dels för att det redan är fint och mysigt och dels pga flytten snart. Han ska ju få ett grönt rum istället för det blå han har nu. Spännande!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Det ser så fint ut. Ser så fram emot all inredning du kommer dela med dig från nya huset 😍nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ska bli sååå kul att få börja om på nytt och inreda😍nouw.com/thelisalarsson
Emelie
Emelie,
Sälj inte en av era instudsade babysitters sen bara 😂 Den vill jag köpa! 😍 ser ju såå grymma ut!

Men vad skönt att börja sälja av & rensa redan nu inför flytten 😍
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha nej!! vet att du vill ha😍 dock har ju tjejerna fortfarande dem😂 och dem börjar bli sååå slitna så du kan typ få en sen😂 ja så himla skönt😍nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229