Dagen som swishat förbi

Nej men vart dog dagen vägen?! Här sitter jag äntligen ner i soffan med snart tre barn nattade (Sebbe nattar den sista nu). Det har varit en väldigt bra dag må jag säga! Känt mig väldigt glad och fylld med energi. Kan det varit för att Bonnie sov för 20-00 och sedan efter att jag satt i nappen sov till 05.30?! Halleluja vad glad jag är att vi började vänja bort nattmålet. Sådant kommer och går såklart med små så det kommer säkert gå upp och ner. Så jag är glad för det lilla!

Annars var vi på stan en sväng på förmiddagen. Hade lite ärenden, sedan fikade vi och lekte och så shoppade Jah lite spontant. Ni som sett min storie på insta vet😂 Vill du se kan du gå in i min profil(klick)! Det var såpass många som ville se så körde på😉 Fick typ mersmak och vill ha en massa sådana brallor nu. Anywhoooooo. Efter det kom vi hem och åt lunch i form av matlåda sen gårdagens fantastiskt goda middag (recept). Satans bra blev den verkligen som matlåda. Hade även i förkokt broccoli. Ska börja ha det varje gång!

Efter lunch hann jag lägga tjejerna precis till att mamma kom. VI fikade lite och hängde. Sen slank jag iväg snabbt för att köpa några aaaaasfina grejer jag så gärna vill visa imorgon. Nej men wow. Espen blev så glad!

Och sen vid 18.30 kom Sebbe och jag hade förberett spagetti köttfärsås och dukat osv för att spara in på tiden tillsammans hela familjen. Så nu har vi ätit, nattat och ska nog se ett avsnitt av Grand Hotel samt PH. (Ska samtidigt försöka redigera en video till youtube). Så mycket jag vill filma men det är svårt när man har en massa barn som babblar/skriker hela tiden. Fick önskemål på bl a att ni vill se min och barnens garderob, min dagliga sminkrutin osv. Har även en del andra idéer. Får köpa in lite barnvakter haha.

Guy få inlägg per dag gör att jag babblar på. Men saknar att skriva och nu var det så tyst och skönt att jag kunde höra mina egna tankar. Jag har Variot ensam med barnen till ganska sent denna veckan änsålänge så känner att jag har andan i halsen lite. Men typ på ett bra sätt. Känner mig på tå, glad och taggad!

Bonnies tröja är från HM och byxor från Zara.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229