Dag 3 - Bli av med nattmålet

Natt nummer 3 är gjord! Och jag säger då det. Det blir bättre och bättre! Vi gjorde som dem andra nätterna att vi gav gröt så sent som möjligt. Sedan gav jag välling i soffan i vårt sovrum cirka kl 19. Hon är ju ingen vällingtjej men hon åt lite. Sedan la jag henne i sin säng med tutte osv. Hon blev dock ledsen direkt så vi testade lite välling till. Sedan la jag ner henne igen. Denna gången mindre motstånd. Hon gnällde lite men sa godnatt, klappade på henne och stängde sedan dörren. Häöö mig på övervåningen och städade lite och pillade.

Hörde henne i babywatchen och tänkte att jag skulle få slippa springa upp och ner i trappan så fortsatte greja uppe. Men sedan tystnade det en längre stund och jag började duscha och greja. Gick sedan ner och hämtade Espen för nattning. Mitt i allt fick vi för oss att få honom sova i sin säng haha. Jag låg bredvid på golvet tills han somnade. Sa flera gånger innan han somnade att vill han får han springa till vår säng på natten bara<3 Vi har tyckt det varit lite jobbigt att han vaknat på sitt rum och liksom ropat på oss att vi ska komma och hämta honom. Inte jobbigt egentligen men vaknar gärna en gång mindre per natt när vi redan har små som vaknar. Men inatt kom han faktiskt tassande och flyg upp i sängen helt själv! Så mysigt ändå och fint att han inte var rädd eller så!

Vi hade nån timma eller två jag och Sebbe själva innan jag bestämde mig för att lägga mig vid 22. Precis när jag lagt mig vaknade Bonnie så gav henne tutten och hon somnade om till slut. Sedan sov hon ända till 04?! Gav tutten då med. Hon låg och bökade lite så jag själv hade svårt att sova. Men sedan vaknade hon 05.30 och fick flaska av Sebbe. Sedan väckte hon oss ca 06.30 och då gick vi upp! Så det var inget skrikande inatt eller så. Fyfan vad skönt!!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Så härligt! Skönt att Espen vågade tassa över själv utan problem också 😊nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Emelie
Emelie,
Men vad skönt!!! Hurra!
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229