Dag 2 - Avvänjning av nattmålet

Då har vi gjort ännu en natt i försök att få bort Bonnies nattmål. Hon fick gröt typ vid 18 och en halv flaska välling ( eftersom hon ratar den sen) och en halv flaska till när jag nattade vid 19. 

Vi sa när vi la oss att vi testar att spä ut ersättningen inatt igen. Men när hon väl vaknade första gången vid ca 00 så gick Sebbe upp och hade lite mer pannben än mig (med lite svordomar däremellan) och gav sig inte. Dock blev hon ju kanonledsen efter x antal klunkar vatten. Då går ju mammahjärtat sönder och jag blev skitsur på Sebbe haha. "Gå och värm en flaskjävel liksom?!" utbrast jag. Sedan gick jag upp och tog upp henne i famnen. Sebbe la sig och värmde alltså inte flaska. Vet inte ens vad det heter men du vet när någon gråtit och snyftar hulkande fortfarande fast den inte gråter längre. När det sitter i halsen. Haha bra förklaring... Men så gjorde hon länge. Men jag la ner henne ganska snabbt för jag fick flashbacks till första året med Espen då VARJE nattning var att bära och buffa. Hell no tänkte jag nu.

Väl i sängen killade jag henne i håret osv. Varje gång jag slutade började hon bli ledsen igen. Så jag fortsatte och fortsatte.

Och för att poängtera, väl där och då känner man ju bah "GAAAAAAH ska jag göra detta hela natten eller?!" Jag som redan var helt överkörd efter att vakna innan 4 natten innan liksom plus la mig och mådde allmänt ganska illa och hade ont i magen. Så jag blir liksom sjukt stressad av sådant för jag fungerar inte i kroppen utan någorlunda sömn.

Till slut la jag mig med täcke och kudde i soffan bredvid hennes säng. Inte för att det egentligen är närmre hennes säng eller så haha men hjärnan fungerar ju knappt mitt i natten. Men jag fick gå upp efter 30 sekunder igen typ och höll på så ett par gånger. Försökte avvakta varje gång och se om hon kunde trösta sig själv. Det gick en liten stund. Sedan började jag gå upp klappa på henne och visa att jag fanns där. Inte länge dock. La henne sedan ner stoppade om med snutte och tutte och sa godnatt nu ska vi sova. Gjorde så kanske tre gånger. Sedan satte hon sig upp såg jag och liksom dunkade ner i sängen igen några gånger. Kom nåt gnäll och sedan somnade hon.

Det är lite svårt att somna då för man tänker ju när man ska få flyga upp igen??? Men efter det sov hon till 06. Och detta var utan en enda flaska om man bortser från lite vatten! Så jag tyckte det gick ganska bra ändå! Vi får nog fortsätta på samma bana inatt tänker jag.

Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
Bra gjort av er!!! ❤️ några nätter till bara - sen är ni nog i hamn 🥰
thelisalarsson
thelisalarsson,
Jaaa hoppas😍❤️nouw.com/thelisalarsson
josefineso
josefineso,
Åh grymt jobbat! Det gäller nog bara att bestämma sig, trösta och finnas där tills de somnar om igen (för de gör de ju mest troligt till slut) 🙈Fick lite motivation till att testa själv nu.nouw.com/josefineso
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja det är nog så men man blir ju så bekväm ju😅 ja exakt. Vi har ju gjort så nu och gått försvånansvärt bra?! I chock typ. Första natten är väl värst. Men ställer man in sig på det värsta så kanske det inte blir så illa man trott😅 Läs mitt senaste inlägg nu❤️nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229