Återfuktande kvällrutin

Innehåller affiliate-länkar

God morgon! Säger jag och pratar redan om kvällen. MEN jag har tänkt att tipsa om lite bra skit till ansiktet som jag äääälskar just nu.

Jag köpte hem en hel del grejer när Maja Nilsson Lindelöf tipsade om grejer. Så lättsåld var jag haha. Men en av grejerna var denna olja som man tar först av allt när man har smink på sig. En är ju lite skadad efter frisörskolan men "Lika löser lika". Alltså tex fett löser fett. Smink är fett. Så denna tar jag alltså på torrt ansikte och gnuggar hela ansiktet! Den är rätt dyr men jag tycker hittills att det är värt det. Räcker med ett pump.

Du hittar oljan här!

Efter denna olja då så ska man ta sin vanliga rengöring. Dem vill väl helst att man ska ha alla steg i den serien men det funkar lika bra med den rengöringen du brukar använda. Jag har fram till nu kört med denna som är grym! Men efter många tips nu köpt en annan mer lotion-aktigt rengöring som gör en ren och mjuk som en babyrumpa! (Jag tycker dock min förra tog bort även mitt vardagssmink på ett kick, utan oljan först. Den jag har nu är liiite mesigare. Men jag tycker ändå den väger upp i återfuktande, mjukgörande och doft).

Du hittar den här!(Lite billigare just nu med 10%rabatt)

En till två gånger i veckan använder jag denna magiska mask. Nej men helskotta vad glad jag är som blev rekommenderad den i butik. Det är en sovmask jag tipsat om förut men den tåls att tipsas om igen. Just trust me. Är du en torris eller bara vill fylla på under natten ändå för ett babymjukt face? KÖP då denna. Luktar AMAZING också. Helst ska man kanske peela innan men det orkade jag inte senast. Men istället för att ta tid till att kleta på en ansiktsmask och skölja osv sen så tar man alltså detta på ett rent ansikte som en nattkräm. Sover med den och sen vaknar jag upp mjuk och fräsch!

Du hittar den här! (Såg att den var på kampanj nu med på 20% rabatt)

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Nattmasken köpte jag efter att du tipsade om den sist and Im in love!!nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Jag med😍❤️❤nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229