HejI idag har varit en rätt regnig dag men endå en händelserik dag.

Det börjar med att jag vakna och typ inte hade någon röst kvar, (det sög) så jag fick anstränga mig för att det ska höras att jag pratade, men det gjorde as ont i halsen.

Sedan så stack jag till skolan och hade ett litet engelska (grammatik) förhör, det gick bra hade hade bara 2 fel. så det var nice!

Sedan så hade vi matte och det gick bra, vi har inte för så länge sedan haft nationella prov i matte så vi har det just nu ganska chill och gör typ alla uppgifter tillsammans (alla i klassen).

Sedan så hade vi inte så mycket mer så det var en as härlig dag, även fast jag typ inte hade någon röst och att det regna.

Efter skolan så hämtade mamma mig och mina syskon och så åkte vi till affären, sedan så åkte vi hem och jag skulle städa mitt as stökiga rum, för att jag skulle kunna åka till en fritidsgård.

Det finns en fritidsgård här där jag bor och det är öppet varje fredag! så jag åkte dit och träffade mina vänner och hade det bara väldigt trevligt.

Men det var nog allt för idag. Jag vet att ordet sedan väldigt mycket men det blir ju så, om man ska berätta/skriva om vad man har gjort under dagen så är sedan ett ord som man använder så att den som läser ska veta vad som hände sen i ordning. Men det var allt för mig idag! HADEGÖTT HAI!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej Hej! idag så har jag inte gjort så himmla mycket. Jag har varit i skolan, varit med å träna ett fotbollslag och det var skit kul! alla barnen var helt underbara så att jag inte kan beskriva det! alla så pratglada, fulla med energi och man bara vill krama varenda en!

Nästa vecka så har vi nationellaprov i engelska, inte så taggad direkt, men det går säkert as bra.

Jag tror tyvärr inte att det blir någon träning för mig denna vecka, för att på söndag så ska jag stå och sälja på en tipspromenad (igen) och så inte taggad! för jag tänkte att jag går typ varje tipspromenad och sedan tränar eller något så att jag liksom håller mig i form, men nae, jag ska stå och sälja, men mamma sa att hon kunde stå men det är ju till min klass klassresa, så ja. Men jag hoppas att jag kanske kan träna endå för att det kan ju hända en förändring.

Men nu måste jag sova för att det börjar bli sent så att ja, men hörs imorgon byee!!

Natti Natt!♡

Likes

Comments