Header

Yet another thing i've gotten obsessed over..

Heej igen!... Jag har gjort det igen.. jag har inte bloggat på jag vet inte hur länge...

!Aja now to the fun stuff!

Min storasyster (Emma 19 år) har tyckt om K-pop och levt the k-pop life style jag vet inte hur länge, men jag har aldrig riktigt gotten into it. Jag har sett många vidos med k-pop band och så med min syster och även korean tv-shows t.ex, 2 days 1 night. Men jag har aldrig gotten into the k-pop lifestyle... Fören nu..

Jag har alltid, sedan typ 4 år sedan tillbaka tyckt att Koreaner är så f-ing söta och snygga. Jag älskar killar som kan dansa, sjunga, har bra klädstil och hår och är snälla, humbel and funny. k-pop band fyller alla dessa kriterier + att dom är Asian.. and Booy do I love me some koreans!

Typ för en vecka sedan hade jag inget att göra så jag började kolla in lite k-pop band (why not liksom). Jag youtubeade på Exo (vilka jag hört talas om och även hört och sett några låtar av). När jag så "Call me baby" videon av Exo.. Oooo i fell for them so hard. Det var början av min kärlek till k-pop. Jag snapchatade min kompis om exo och hon skickade en bild på Vernon från Ett k-pop band som heter Seventeen. Asså vernon looks literally like a younk korean Leonardo Dicaprio. Han är såååå snyyyyggg! Jag kollade upp Seventeen, jag kollade på intervjuer, live performances lyssnade på alla deras sånger... Och nuu.... I'm in lööövve!

Under den här senaste veckan har jag hittat mina två nya favorit band, Exo och Seventeen, jag har fått 22 nya baabes ( Exo 9 medlemmar, Seventeen 13 medlemmar). Det ända jag har kollat på under denna vecka är klipp med mina babes och det ända jag har lyssnat på är K-pop! Tänk att man kan älska något så mycket och att man kan utveckla en så stark kärlek till något nytt på bara en vecka!

Till er som tror dåligt om k-pop, har jag bara en sak att säga, try it out. Jag trodde också det var sämst.. but look at me now!


SEVENTEEN
EXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej! Jag har officially börjat 9:an!

Idag är det Tisdag den 23 Augusti. Jag började skolan den 22 augusti alltså igår, måndag. Både i Måndags och idag tisdag har vi inte haft några lektioner. Imorgon börjar vi att följa schemat, alltså med alla lektioner.

På den första skoldagen, i måndags, gjorde vi typ ingenting. Vi började 9.30 och hade lite "information" om dagen och det kommande året. Efter det hade vi en typ en halvtimmes paus eller nåt innan vi bakade tårtor. Vi delade in oss i 5 grupper. Alla grupper fick lite dekorationer och ingredienser, och sedan fick man baka sin tårta som man ville. Efter det var dagen pretty much over.m Vi åt lunch och hade lite mer information men efter det fick vi gå hem. Vi slutade vid 13.00.

Idag hade vi klasskamp och fotboll (eftersom jag går i fotbollsklass). Klasskampen bsetsod av olika tävlingar som man tillsammans i klassen gjorde, man tävlade mot det andra klasserna i C laget. Alltså 7C, 8C och min klass 9C. Några av tävlingarna var man skulle hitta saker som stod på en lista, en annan tävling var stapla ett så högt torn som möjligt, m.m.

Det var lite om mina 2 första dagar i klass 9C. Imorgon börjar de real stuff, lektioner och grejer. Ni får en liten update på de imorgon.

Nu hade jag tänkt gå på en liten promenad innan idol auditionerna börjar. Hoppas ni tyckte om detta inlägg så hörs vi imorgon. Heejdå!

Likes

Comments

Heej. Idag har jag haft en vanlig söndag. Jag sov länge, åt grillrester från gårdagens middag till brunch, tog lång tid på mig att get ready. Sedan vid 2/3 cyklade jag till Hannah och vi for en sväng på stan, jag kom nyss hem.

Jag köpte en tröja och ett nagellack från HM. Tröjan var i en höst grön jätte fin färg (college tröja). Nagellacket var i en fin rosa/grå/ lila färg. Jag köpte även en ögonfransböjare från Åhléns (välbehövd).

Idag är det söndag...imorgon är det måndag. Om det hade varit sommarlov hade det inte varit något större problem... imorgon måndag börjar skolan igen....yey.. Jag är både taggad och fett o taggad på samma gång. -jag har alltid och är fortfarande en sådan person som tycker om skolan, kanske inte precis älskar lektioner men jag har absolut inget emot dom heller. Sedan tycker jag om min klass och jag är alltid bara allmänt glad på skolan. Det som jag inte ser framemot är alla prov, speciellt alla nationella prov nu när jag börjar 9:an. 

Förutom prov och allt plugg och tidiga morgnar så har jag inget emot skolan.

Jag och min syster har just startat en provmånad Netflix. Let me just say I LÖÖÖVVEE netflix! just nu ser jag på Gossip girl!

Nu ska jag chilla, se på film och äta lite godis.. så vi hörs snart.. Heejdå!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments