Hej mina kära och nära, denna dagen har varit fantastisk. Det börjar med att klockan ringer och jag har åter igen vaknat till en ny och bra dag. Jag tar mig upp i sängen glad som vanligt och gör mig ett glas stort glas mjöl, en macka med kaviar och ost och sedan en shot som får det att pirra till i hela kroppen och då vet jag att nu, nu är jag igång. Dagen har spenderats i skolan och sedan med mina älskade så kallade "muf" kompisar (MUF4LIFE). Nu är jag hemma och kollar barnvagn på det så kallade internet och jag har en nyhet, jag och Smilla har bestämt oss för att vi ska ha en tredje partner. Det kallas polyamori, vill ni veta mer om det så kan ni antingen skriva en kommentar eller söka på det! Ha en underbar kväll mina älskade små paddor.

Likes

Comments

Tja tja igen bloggen. Nu måste vi komma igång på riktigt.

Jag är en väldigt öppen person och kommer vilja dela med mig av allt på denna blogg, vilket jag börjar med redan nu.

I mars kommer jag bli pappa till till en liten pojke som jag och hans mamma (kommer inte nämna några namn med hon heter smilla liden) har valt att döpa efter sin far till Joar Junior.

Är sååååå taggaddddd XD

Likes

Comments

Tja tja bloggen! xD Jag heter Joar och är 18 år gammal, ni kommer härmed få följa med mig på min resa så kallad livet. Jag är en glad och sprallig kille som älskar allt och alla, hoppas ni hänger med på detta äventyr!! :P Enjoy Mvh Joar

Likes

Comments