Nu har jag köpt mig ännu en till keps..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej en liten rolig sak är att ni nu kan ställa era frågor i kommentarerna så kan jag svara på dom i nått inlägg. Godnatt så ses vi när vi ses!!

Likes

Comments

Nu är jag super tröt. Jag har sprungit 2 km och tränat på ute gymet. Lite bänkpress och knäböj. Men nu ska jag äta lite mat så vi ses när vi ses!!

Likes

Comments


igår så hade jag en super rolig dag med min familj och vänner. Vi börja med att åka in till stan med cyklarna. När vi var framme så åt vi på en resturang!! Med ass god mat.sen gick Vi på marknaden då köpte jag en super cool keps! Obey keps med militär mönster. Sen så åkte vi hemma på cyklarna. Jag hinner precis hem innan min kompis kommer som skulle sova över hos mig. Men ha en bra dag så ses vi när vi ses!!

Likes

Comments

Hej nu ligger man och drar sig som en slö hög. Man vrider och vänder på sig hela tiden och bara njuter. Ha det bra så ses vi när vi ses!!


Likes

Comments

Natti Natti nu är det dags att göra kväller för mig. Ska ha en super kul dag med bästa kompisen och syran imorrn på stadsmarknaden. Hejdå vi ses när vi ses!!

Likes

Comments

Den här kepsen fick jag av min mamma när hon var i Thailand. Den var min favorit keps tills jag fick lite vitt färg på den.:(Den här kepsen är en keps från föra stads marknaden( min första obey keps )Den här kepsen fick jag också av min mamma när hon var i Thailand. Favorit kepsen.

Jag har även en keps som jag inte hittar, den är lilla och orangeAja tack ni som läser detta, vi ses när vi ses mina läsare...

Likes

Comments

Jaha då är de lite stads fest i några dagar framåt. Kul? Ja men tycker inte om att åka karuseller. Fråga mej inte varför. Okej men vi ses när vi ses alla (20 läsare) hehe..

Likes

Comments

Ähh okej lite konstig fråga. Men nej jag tycker det inte är konstigt. Jag tycker det är fel dom som behandlar bögar annorlunda. DET ÄR NATURLIGT. Hejdå vi ses när vi ses!!


Likes

Comments

Hej alla läsare(10)st. Men om ni tycker den här bloggen är bra får ni gärna dela och sprida denna blogg till andra. Skulle uppskattas. Ni kan också fråga mig saker på ask...http://ask.fm/D3mpa så kan jag svar på dom här i bloggen. Vad säger ni om det?? Ha det bra så ses vi när vi ses!!

Likes

Comments