Mycket har hänt sen sist jag skrev, den enda gången jag skrev.

En av de tre amigosen har flyttat ut från villan och in har min sambos flickvän kommit. Jag tredjehjular med andra ord. Det går förvånansvärt bra med en tjej i huset och att vi kommer extremt bra överens är också kul!

Två rum, ett badrum, en toalett och delar av vår hall har renoverats upp sen jag senast skrev! Vilket är kul för huset är från 50-talet så det är rätt fult där det inte är renoverat.

Anyhow, vet inte om det är någon som läser men jag ska fanimej bli bättre på att uppdatera!!

Må så gott så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​I skrivande stund ligger jag i min säng med datorn i knät, mumford & sons i högtalarna och kaffet står på sidobordet, redo att drickas. Vem är jag? Jag vet inte om jag kan säga vem jag är än, jag har nog inte hittat min plats i denna värld än men ni kan få lite fakta om mig i alla fall: 

Mitt namn är Carl, jag är 22 år och bor strax utanför Göteborg. Jag bor med två stycken vänner i en villa och har bott med dom i snart ett och ett halvt år. Jag jobbar som hovmästare, jag gillar att träna, umgås med mina vänner, kollar en hel del på film och serier (kanske för att försvinna ifrån verkligheten för en stund?) och sen är det ju klart att det blir en del festande, bor ju som sagt i en villa med mina vänner. Mode och inredning har alltid varit två stycken stora intressen så länge som jag kan minnas. Mitt drömland är Skottland, mina vänner beskriver mig som omtänksam, social, rolig och mystisk. Jag själv skulle nog vilja beskriva mig som glad och jag har en tendens att vara ganska djup. Jag gillar att tänka, mycket och länge om allt möjligt, sen varierar jag tänkandet med skrivande av mina upplevelser i livet, både bra och dåliga. Ja juste, jag målar också. 

Likes

Comments