Jeg føler meg ganske patetisk.

For første gang siden november er jeg og kjæresten min borte fra hverandre for mer enn 8 timer. Han pendler frem og tilbake den neste måneden mellom Norge og Wales/England for jobb og i dag er første dag av vår midlertidige on/off samboerskap og jeg klarer meg overraskende bra på egenhånd.

Jeg trodde det skulle føles ensomt med en gang han lukket døren bak seg, men jeg har fylt dagen med Overwatch, YouTube-videoer og skal senere lage meg en god middag Dan ikke liker mens jeg ser den nyeste episoden av Bones.

Så lenge jeg har noe å distrahere tankene med tror jeg at jeg skal klare meg bra de neste fem dagene.

Nettene blir nok verst. Jeg har ikke sovet alene om natten på hvem vet hvor lenge siden. Jeg kommer nok til å savne å krangle om dyna.

Likes

Comments

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette.

Jeg forventer ikke at noen kommer til å lese dette og jeg lager denne bloggen for min egen del.

I tilfelle det er noen der ute som leser dette, så.. hei, jeg heter Christiane. Jeg er veldig nerdete. Jeg er ekstremt glad i fotografi, spill , film, tv-serier og underholdning generelt.

Jeg kommer til å bruke denne bloggen for å gjøre noe kreativt med depresjons tankene mine. Kanskje det hjelper å få det ut av hodet og ut på papiret, eller i dette tilfellet, skjermen. Kanskje det kan være et hjelpemiddel til den nesten inteteksisterende hukommelsen min.Jeg har ikke tenkt til å skrive noe hverdagsblogg og poste outfits liksom.

Dette blir ikke en feelgood blogg.

Likes

Comments