​hejj 

jag ber om förlåtelse för att jag inte bloggat på länge men ska försöka blogga så mycket jag kan nu. men ni får ha det så bra <3 

 puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

http://play.videofy.me/eminalove

Kolla in min video

Likes

Comments

hejjj på er<3

idag ville jag bara tipsa om en låt som heter Lush life av zara larsson. Jätte bra låt som jag har lyssnat på 24/7

Likes

Comments

1. Bada i pool eller i havet.

2. ​sola och bli brun.

3.ta en promenad eller en cykeltur 

3. köp glass

4.lyssna på musik.

5.ha en picknick 

6. ta fina sommar bilder med dina vänner eller själv.

7. ha ett hemma spa och bjud in dina vänner om du vill

8. Kolla på film om det regnar

9. starta en blogg och skriv om vad du vill

10. sov så länge du kan :)

Likes

Comments

Hejj

Idag är det torsdag och jag har varit med Hanna och handlat lite med mamma.
Jag åkte till Hanna typ klockan 12.30 och sedan så hade jag lite problem med att hitta till hennes hus
😂. Men det gick bra tillslut . Vi badade i hennes pool även om det inte var jätte varmt. Vi gjorde också en choklad frappe typ som blev jätte god. Vi kollade också på en film och sedan så åkte jag hem och jag och mamma handlade. Därefter så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt ❤️.
Detta är vad jag gjort idag och jag hoppas ni tycker om sådana inlägg jag gör. För jag tänker typ blogga om mina far nu på sommarlovet
❤️

Likes

Comments

Hejj

Idag så är det onsdag och jag har inte gjort någonting. Har sovit typ till 12 Hahaha.. Och sedan har jag kollat på youtube och film. Det är typ vad jag gjort idag. Väldigt roligt not.
Men jag ska försöka göra något roligt imorgon . Ni får ha det så bra så länge
❤️
Puss&kram

Likes

Comments

​hejj bloggen

Idag så har jag varit med evelinne. jag vaknade och gjorde mig i ordning och sedan tog jag bussen till henne. när jag kom så bakade vi en jätte god browni grej med massor av saker på. sedan så gjorde vi en jätte god hallon drink typ,vi kollade på film och hade det mysigt. där efter så tog vi en lång cyckel tur i området och sedan behövde jag åka hem och hon träna.Men jag hade det jätte kul idag. nu sitter jag hemma och äter macdonalds hahah. men ja det var detta inlägget.

puss och kram

Likes

Comments

Hejjj

Idag är det tisdag men jag hann inte blogga om dagen igår så jag gör det idag. Bättre sent än aldrig. I måndags så vaknade jag klockan 9 för er som vill veta. Jag fixade iårdning mig och sen så kom min vän anahita och hennes mamma till mig för att hämta mig och köra oss till ett köpcentrum. Vi gick runt där en stund men jag hittade inget. jag letade efter ett par jeans shorts men hittade inte några snygga. så när vi hade gått runt lite satte vi oss och åt lunch på jensens bofhaous. Efter det gick vi och köpte glass och sedan gick vi till bussarna.Det här det roliga börjar hahah. Vi gick och frågade alla bussar om de gick dit vi ville och alla sa att buss 88 och typ en annan gick ditt. så efter typ tio minuter kom en buss som vi tog men den bussen gick åt fel håll så jag vi åkte jätte lång bort. När vi hoppade av bussen så gick vi till en annan hållplats och väntade där i typ en kvart. och sedan kom vi på rätt buss men vi behövde byta buss igen för att komma hem. vi gick av bussen då det började spöregna så när vi kom hem var vi båda jätte blöta. men efter det så behövde jag gå hem. hahah det var en rolig dag och jag hoppas ni tycker om min blogg även fast ingen läser den men aja. puss och kram

Likes

Comments

Hejj bloggen

I fredags var det midsommar och vi fick gäster. Det var min barndomskompis och hennes familj . Vi var hemma hoss oss och girillade och hade det mysigt . Senare den dagen så skulle de åka hem och jag följde med dem till deras hem. Eftersom vi skulle sova över jag och hon
❤️. Min kompis bor ganska långt bort från oss så det tog lite tid att åka till dem. Men när vi kom hem till dem så åt vi lite kvällsmat och satte oss och kollade på de senaste avsnitten av Pll .

Dagen efter alltså lördagen så åt vi frukost och allt. Därefter kom min mamma till dem och så åkte alla tjejer till en strand och brevid stranden fanns en hamn med båtar. Vi var där i några timmar och sedan åkte jag och mamma hem till oss. Det var det jag gjorde på lördagen.

Idag är det söndag och jag har varit på stadium ,hm och Ica Maxi och köpt lite grejer. Nu är jag hemma och solar och sa bara ta det lugnt ikväll.

Likes

Comments